Online Quizzen, minstens net zo leuk en interactief

Het is alweer november en we zitten midden in de prachtige herfst. Het wordt s ’avonds eerder donker, de vesten en sjaals komen weer uit de kast tevoorschijn en de bladeren van de bomen kleuren langzaam geel, rood en oranje. Persoonlijk ben ik gek op de herfst en de wisseling van de seizoenen. Op een zonnige herfstdag een heerlijke boswandeling maken, de laatste zonnestralen meepakken op een terrasje in de stad of gewoon genieten van een goede kop koffie, binnen warm en droog, buiten nat en winderig.

Normaal zouden wij nu buiten allerlei thema-activiteiten organiseren in het gezellige Tilburg. Groepsuitjes Tilburg biedt namelijke verschillende opties zoals:
DAGUITJESVRIJGEZELLENFEESTENVRIENDENUITJESBEDRIJFSUITJESFAMILIEDAGGROEPSUITJESTEAMBUILDINGONLINE

Uiteraard hebben de maatregelen ook impact op ons werk. Gelukkig kunnen wij met onze online quizzen jullie nog een mooi en breed aanbod van spellen aanbieden om met je vrienden, bedrijf of familie te spelen.

Speel veilig en online quizzen met ons mee!

In deze periode van thuis zitten en er niet op uit kunnen gaan willen wij jullie in Tilburg helpen. We hebben al onze quizzen aangepast om deze samen met jouw groep online met een quizmaster te gaan spelen!

Het werkt heel simpel, jullie kiezen een quiz, wij maken een programma en zorgen voor een online spelruimte. Iedere deelnemer krijgt vooraf een code en logt in met een laptop of tablet en we gaan met elkaar aan de slag! Een vrolijke chaos en vooral heel veel gezelligheid in je eigen woonkamer met je vrienden, familie, collega’s of teamleden. Wij zorgen voor de quiz, de voorbereidingen en jullie voor het online gezelschap.

We maken er met elkaar een gezellig digitaal Tilburgs feestje van, tot snel!

Bekijk alle online quizzen