Mannenuitjes in Tilburg

Bij Groepsuitjes Tilburg hebben we natuurlijk ook aan het mannelijk schoon gedacht. Zijn jullie een hechte vriendengroep en toe aan een echte mannendag, of willen jullie juist de vrijgezel op een voetstuk zetten? Wij weten er wel raad mee en horen jullie ideeën graag. Samen met onze ervaren, Tilburgse instructeurs halen we alles uit de kast om jullie een brede glimlach te geven en daarmee hopen we jullie weer snel te laten eindigen in de leukste Tilburgse kroegen.

Frisse neus halen in de binnenstad

Van de 111 activiteiten zijn de meeste activiteiten buiten te spelen in het centrum van Tilburg. Hier staat onze instructeur dan voor jullie klaar om de groep te ontvangen en het betreffende spel uit te leggen. Bij onze Hop, Hap, Trap krijg je bijvoorbeeld een Lowrider overhandigd van de instructeur met een route. Een goede fietstocht geeft altijd een gevoel van overwinning, bij Groepsuitjes Tilburg sluiten we daarom af met een bierproeverij en een lekkere hamburger. Een leuke middag en alles in één keer geregeld!

Wij zijn echte mannen!

Dan daag ik jullie graag uit om te gaan testen op jullie uithoudingsvermogen, kracht met onze gevreesde Expeditie Robinson City! eetproef. Wie van jullie is een echte vent en verdient daarmee punten voor zijn team?

Bij Groepsuitjes Tilburg hebben we ook de mogelijkheid om een lunch te regelen, zo komen jullie echt op kracht voor de proeven en geeft dit net even het extra zetje wat jullie misschien naar de overwinning brengt.

Eigen invulling

Zijn jullie op zoek naar bepaalde activiteiten of wil je een programma vanaf de ochtend tot in de late uurtjes? Bel ons op en we nemen samen jullie planning door. Wanneer we een mooie planning gemaakt, krijgen jullie van ons een vrijblijvende offerte. Niks staat vast maar met 1 druk op de knop is alles geregeld en hoef je nergens meer aan te denken! Ideaal toch?