Bij Groepsuitjes Tilburg ben je aan het juiste adres voor de leukste daguitjes van Tilburg! Ook in 2022 hebben wij weer een breed aanbod aan activiteiten! Nu Corona steeds meer naar de achtergrond zal gaan verdwijnen komt er meer ruimte om onze Brabantse stad Tilburg te (her)ontdekken.

We zien het als onze uitdaging om het aanbod van uitjes & games in Tilburg continu uit te breiden met activiteiten die je niet vaak tegenkomt.

Onlangs hebben wij ons aanbod uitgebreid met onze Escapegame: Adventure Travels. Een koffer vol met verrassingen, uitdagingen en speelplezier! Maak daarnaast je keuze uit verschillende spannende, hilarische en grappige activiteiten voor een origineel daguitje. Je boekt een leuk daguitje al vanaf 4 personen.

Er zijn veel verschillende type uitjes mogelijk en in verschillende samenstellingen. Denk bijvoorbeeld aan een citygame, bedrijfsuitje of uitje met vrienden. Dankzij het grote aanbod is er altijd wel een uitje dat bij jouw gezelschap past. Of je nu op zoek bent naar een leuke teambuilding activiteit, een familiedag organiseert of groter uitpakt voor een vrijgezellenfeest; bij Groepsuitjes Tilburg helpen we je graag met het samenstellen van een onvergetelijke dag.

We combineren vaak ook 2 of meer activiteiten in een leuke combi-deal die jij met korting kan boeken. Zo heb je in één klap een dagje uit in Tilburg geregeld en ben je ook nog eens voordeliger uit.

Mogen we jouw sportteam, vriendengroep of familie binnenkort als het allemaal weer kan en mag verwelkomen? Tot snel in Tilburg!