Groepsuitjes Tilburg gaat binnenkort ook het spel Streetgolf aanbieden in Tilburg.
Met jouw golfclub en bal door het centrum van Tilburg lopen om een potje Streetgolf te spelen, hoe gaaf is dat om met je vrienden, team of bedrijf te doen? Dankzij onze route door Tilburg kom je op de leukste plekjes waar je anders wellicht nooit zou komen en dat met jouw gezelschap tijdens het streetgolfen. Zo heb je een actief en gezellig uitje zonder jezelf in het zeet te hoeven te werken, Streetgolf het ideale uitje in Tilburg voor jong & oud.

Maar wij wordt uiteindelijk de winner aan het einde van de holes? Naast een leuke prijs verdient de winnaar natuurlijk ook de eeuwige roem als zijnde de winnaar van jullie editie Streetgolf door Tilburg.

Duur van de activiteit is bi benadering: 160 minuten

Deze activiteit is inclusief onderstaande:

  • Één consumptie per persoon (koffie/thee, frisdranken, lekker pilsje van de tap)
  • Materialen om te gebruiken tijdens de activiteit
  • Begeleiding bij ontvangst en uiteraard bij terugkomst, als je jouw bal hebt gevonden;-)
  • Prijs voor de winnaar(s)