Het saboteurs spel nieuw in Tilburg

Deze saboteurs gaan ervoor proberen te zorgen dat ze niet ontdekt gaan worden en dus vrolijk op weg kunnen gaan naar de winst! Maar…. Zijn ze wel zo koelbloedig dat ze niet ontdekt gaan worden door de rest van de groep? Of denken ze alles te kunnen maken zodat ze al heel snel ontmaskerd zullen zijn?
De saboteurs zullen namelijk niet de enige zijn die een ander programma hebben dan de rest, want er zijn meerdere deelnemers die wel eens een interessante rol in jullie spel kunnen hebben!

De opdrachten vergen kennis, creativiteit, slimheid en inzicht. Elke ronde is weer anders, maar kan wel (voornamelijk) aan tafel gespeeld worden. Tijdens bepaalde momenten in het spel gaan jullie ook op zoek naar de saboteurs! Stemmen jullie goed, dan brengt jullie dat dichter bij de winst, maar de saboteurs krijgen helaas ook de kans om mee te doen aan de stemronde. Er kan wel eens een hele interessante discussie ontstaan.

Dus kan je nog een heerlijk hapje eten terwijl er een tactisch spel plaats kan vinden aan je eigen tafel, dan is dit spel echt iets voor jou!

meer informatie