Een unieke culinaire ervaring in het mooie Tilburg! Bij Groepsuitjes Tilburg bieden we diverse dinnergames in spannende en verassende thema’s. De dinnergames zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Tijdens een diner met spelletjes kun je genieten van een heerlijk driegangenmenu. Terwijl het volgende gerecht voor je wordt bereid, barst de competitieve sfeer van het spel los! Of je nu samen bent met goede vrienden, je geliefde familie of gewaardeerde collega’s, wij zorgen voor een avondvullend programma waar lekker eten en gezelligheid voorop staan.

Daag iedereen uit: dinnergames voor collega’s, vrienden of familie

Onze dinerspellen combineren amusement en heerlijk eten op een unieke wijze. Of je nu met collega’s de teamspirit wilt versterken, met je vrienden op pad bent of een familiereünie organiseert. Of je nu dol bent op raadsels, mysterie of uitdagende opdrachten, onze dinerspellen zijn de ultieme keuze voor een onvergetelijke avond.

Ruime keuze aan dinerspellen

Ieder gezelschap is uniek, en iedereen vindt iets anders leuk. Bij ons vind je een ruime selectie aan dinerspellen waaruit je kunt kiezen. Als je van een uitdaging houdt, test dan je kennis met De Slimste Mens. Is zingen jouw ding? Combineer dan muziek en lekker eten met ons Karaoke diner! Onze dinerspellen zijn geschikt voor groepen vanaf 8 personen en de prijzen beginnen al bij € 45,-. Wat je spelvoorkeur ook is, we garanderen je een fantastische tijd en smakelijk eten.

Dinnergame spelen tijdens een bedrijfsuitje

Als je op zoek bent naar dinerspellen voor collega’s, kunnen we speciale evenementen op maat organiseren die perfect passen bij de behoeften van jouw team. We staan klaar om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring wordt. Een bijzonder leuk dinerspel voor collega’s is Ranking Your Stars. Voorafgaand aan het evenement vullen jullie online vragen in. Tijdens het diner onthullen we de antwoorden, en de presentatie wordt aangepast op basis van jullie ingevulde antwoorden, waardoor de activiteit een persoonlijk tintje krijgt. Een deskundige presentator zal jullie begeleiden tijdens deze presentatie en jullie allerlei interessante vragen stellen!

Een gezellig diner spel met je familie

Zijn jullie als familie enthousiast over het oer-Hollandse spel “Ik hou van Holland”? Speel nu samen het Ik Hou van Holland spel, waarin je met lachende gezichten de strijd aangaat met je familieleden. Gedurende het spel kunnen er allerlei verrassingen plaatsvinden in verschillende rondes, waardoor de spanning blijft stijgen tot aan de grote finale! Deze spelrondes zullen onder andere bevatten: liedraden (of juist niet), raden van namen, inschattingsvragen, spelling en niet te vergeten het verjaardagsspel! Tussen deze rondes door genieten jullie van een heerlijke maaltijd, zodat iedereen vol energie de finale tegemoet gaat!

Dinnergames, het ideale uitje met vrienden

Als je met je beste vrienden samenkomt, is een beetje uitdaging altijd een leuke toevoeging. Durf jij te bewijzen dat jij de slimste bent in de groep? Daag je vrienden uit met onze opwindende Waarom Weet je dit Quiz en ontdek wie de meeste kennis paraat heeft. En als muziek in jouw hart zit, schitter dan in onze Mega Music Quiz en laat zien dat jij de ware muziekkenner bent. Bij Groepsuitjes Tilburg bieden we de perfecte dinerspellen om vriendschappen te vieren en een avond vol plezier te beleven.

Dinerspel tot 20 personen

Bijna al onze dinnergames zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Voor twee dinnergames is er een maximaal aantal deelnemers van 20 personen; Hotel de Botel en de Saboteurs. Als moord en mysterieuze verdwijningen je nieuwsgierig maken, dan kun je als detective aan de slag in ons Moordspel: Hotel de Botel of achterhalen wie je dwarszit en saboteert in De Saboteurs. Een avond vol raadsels en intriges ligt in het verschiet!

Dinerspellen: een culinaire belevenis in Tilburg

Tilburg staat bekend om zijn gastvrije en bourgondische sfeer, en dat zie je zeker terug in onze dineruitjes. De dinnergames vinden plaats in een van onze sfeervolle restaurants in het centrum van Tilburg. Geniet van de heerlijke gerechten en de gezelligheid die deze bruisende stad te bieden heeft. Met Groepsuitjes Tilburg ervaar je de meest smaakvolle culinaire belevenis in het hart van Noord-Brabant.

Met Groepsuitjes Tilburg wordt dineren een avontuur, en avontuur leidt tot een herinnering die je nog lang zult koesteren. Kom en ontdek Tilburg met ons! Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.