Een personeelsuitje regelen voor een grote groep met uitdagende en unieke activiteiten? In het prachtige historische centrum van Tilburg hebben we de perfecte oplossing voor jou en je team. Wij ontzorgen, verzorgen en vermaken je! Ontdek Tilburg op een unieke manier tijdens een spannende en uitdagende personeelsdag.

Unieke bedrijfsuitjes voor grote groepen in Tilburg

Bij Groepsuitjes Tilburg verzorgen we de meest vermakelijke bedrijfsuitjes voor grote groepen. Samen met jouw team laten we Tilburg op een bijzondere wijze ontdekken. Met ons uitgebreide aanbod aan unieke groepsactiviteiten heb je ruime keuze en alle mogelijkheden om een gezellig Brabants programma voor een personeelsdag samen te stellen. Ongeacht de grootte van de groep en de voorkeuren, bieden wij de juiste activiteit.

Een greep uit onze activiteiten voor grote groepen

Werk je bij een accountantskantoor en wil je nu wel eens flink geld uitgeven zonder dat te hoeven verantwoorden? Ga dan voor het epische spel: Miljoenenjacht. Dit spel zal je strategisch inzicht en teamwork testen.

Of ben je in het dagelijks leven advocaat en wil je wel eens in de schoenen staan van een rechercheur? Bekijk dan eens de Tilburgse Moordzaak. De Tilburgse Moordzaak is een meeslepende ervaring waarbij je aanwijzingen moet verzamelen, aan het denken moet zetten en een mysterieuze moordzaak moet oplossen in de pittoreske straten van Tilburg.

Voor diegenen onder jullie die veel tijd achter de computer doorbrengen in een kantoortuin, hebben we de perfecte ontsnapping in de stad. In onze Expeditie Robinson City buitenactiviteit kun je je overlevingsvaardigheden testen, samenwerken en genieten van de buitenlucht. Overwin diverse uitdagingen die je op je weg tegenkomt.

Een van de spannende interactieve stadsspelen is de Godfather. Verzamel geld en vind de Don, zo neem je de macht in Tilburg over. Ben jij met je team de meest machtigste familie en vinden jullie de Don? Dan nemen jullie de macht over in Tilburg.

Wie is de saboteur in jullie midden? Dat ontdekken jullie tijdens het bedrieglijke spel Ontmasker de Mol. Houd je ogen en oren te allen tijde open, want alle kennis en aanwijzingen kun jij gedurende de rondes maar al te goed gebruiken.

Smakelijk vermaak

Zijn jullie echte tech-kings met een hoog IQ? Daag jezelf en je team dan uit tijdens de slimste mens quiz. Of zijn jullie culturele liefhebbers met een grote muziekkennis? Ga dan voor de Mega Music Quiz en combineer dit met een heerlijke lunch of diner.
Genieten tijdens een verrassend diner is sowieso een goed idee. Bekijk eens al onze dinerspellen voor een avond vol smakelijk vermaak.

Volledig geplande personeelsdag

Bij Groepsuitjes Tilburg, kun je erop vertrouwen dat we elk detail zorgvuldig plannen en coördineren, zodat je je kunt concentreren op het plezier en de teambuilding. We kunnen accommodaties regelen, maaltijden verzorgen en zelfs transport organiseren als dat nodig is. Ieder bedrijf heeft andere wensen, dus we werken nauw met je samen om een evenement te creëren dat perfect aansluit bij de behoeften en doelstellingen van jouw team. Heb je al eens gedacht aan een zakelijke nieuwjaarsborrel?

Flexibiliteit voor elk team

Of je nu met 25 personen of met 300 personen op zoek bent naar een bedrijfsuitje, wij bieden de leukste activiteiten voor grote groepen. Wanneer gewenst nemen we alle zorg uit handen en stellen wij een onvergetelijk programma voor je samen. Zelf samenstellen kan natuurlijk ook. Mocht je vragen hebben dan staan wij altijd voor je klaar.

Groepsuitjes Tilburg

OntdekTilburg op een unieke en opwindende manier met Groepsuitjes Tilburg. Waar wachten jullie nog op? Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.