Wij weten als geen ander hoe gezellig Tilburg is. En dat willen we graag met je delen. Ga een dag op pad in deze Brabantse stad en boek een verrassende escape room als teamuitje. Bij Groepsuitjes Tilburg hebben we verschillende toffe en uitdagende escape rooms met unieke thema’s. Probeer met je vrienden te ontsnappen uit de duistere boshut van familie Brouwer. Of wat dacht je van een bizarre escape ervaring uit een neergestort vliegtuig in onze Flight 815?

Ontsnappen jullie uit een escape room in Tilburg?

Wij snappen dat je wilt ontsnappen. Niet aan Tilburg, maar ín Tilburg. Onze escape rooms en escape games zijn de perfecte manier om een dagje in deze stad door te brengen. Je ontdekt Tilburg op een spannende en verrassende manier. Een escape room is een interactief spel waarbij je op een unieke locatie in Tilburg wordt opgesloten. Je hebt een beperkte tijd om te ontsnappen door puzzels op te lossen, raadsels te kraken en verschillende opdrachten uit te voeren.

Uitdagende escape room, een beleving in Tilburg

Tilburg is het speelveld voor al onze escape rooms en escape games. Het doel van deze escape room ervaring is om teamwork, logisch denken en communicatievaardigheden te benutten om de raadsels en uitdagingen op te lossen en zo de sleutel of code te vinden die jullie naar de vrijheid leidt. Onze escape rooms zijn thematisch ingericht en variëren van opwindende avonturen tot mysterieuze moordmysteries, waardoor ze een verrassend uitdagende beleving bieden.

Onze verschillende escape activiteiten op een rij

Met verschillende escape games is er altijd een escape room waar jullie skills benodigd zijn om te kunnen ontsnappen! Ontdek alle verschillende escaperoom opties in Tilburg hier!

The Flight:

special effects, bijzondere details en extra veel escape ruimtes!
Jullie gaan op vakantie en pakken het vliegtuig van Australië naar Los Angeles. Echt veilig is het niet, want jullie hebben gekke verhalen gehoord over neerstortende vliegtuigen op een onbewoond eiland. Ineens komen donkere wolken tevoorschijn als je uit je raampje kijkt wordt alles zwart. Jullie worden wakker door het geschreeuw van mensen om je heen. Kunnen jullie overleven op het eiland en vinden jullie de weg naar huis terug? Ga direct naar de escaperoom!

Escape the Car! Ken jij de geheimen van je eigen auto?

Iemand heeft de autosleutels geleend en een grap met je uitgehaald! De hele auto is omgetoverd naar een escape room of ja, eigenlijk een escape car.
Het enige wat jullie hebben zijn enkele vage aanwijzingen en een groot deel aan interessante opdrachten om uiteindelijk weer te kunnen ontsnappen! Ga direct naar de toffe escape game!

The Bank: Ben jij een goede overvaller?

Wil jij wel eens een echte geldprijs buitmaken? In the Bank zit een echt jackpot verstopt. Lukt het jullie die op tijd mee te nemen tijdens het ontsnappen? Bekijk deze toffe escaperoom ervaring!

Boshut 17: Niet voor iedereen….

Onze ‘engste’ escaperoom. Los het mysterie rond de familie Brouwer op. Zij werden een jaar na hun vermissing gevonden in de bossen in Tilburg. In een boshut lagen hun lijken roerloos nabij een ouijabord. En in die boshut staan jullie nu. Ontdek deze avontuurlijke adventure game ervaring!

Het geheim van Schrobbelèr

De bedenker van Schrobbelèr is overleden. Er wordt beweerd dat het recept nog altijd in zijn werkkamer verstopt ligt. Alleen een waardig erfgenaam zou in staat zijn het recept te kunnen bemachtigen. Lukt het jullie het recept te vinden? Boek deze verrassende escape game ervaring!

Escapegame: Adventure Travels

Geen fan van dichte ruimtes maar wel op zoek naar een uitdagende escape game? Deze escape game speel je gewoon gezellig aan tafel onder het genot van een drankje! Reis via verrassende opdrachten over de wereld, en ontdek alle unieke locaties. Ontdek deze avontuurlijke adventure game ervaring!

De Heineken Ontvoering: Vinden jullie het losgeld?

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans. Zij doen onderzoek naar de Heinekenontvoering. Tot op heden is het losgeld nog niet teruggevonden. Tijdens de zoektocht worden de agenten gevangengenomen in een loods, maar er is hoop! De deur van de loods valt dicht en hier hebben jullie kans! Jullie hebben een uur om het losgeld te vinden en de ontspanning in te zetten voor de ontvoerders terug zijn. Durven jullie deze escaperoom aan? Ontdek deze spannende escape room!

Escapegame: Adventure Travels

Geen fan van dichte ruimtes maar wel op zoek naar een uitdagende escape game? Deze escape game speel je gewoon gezellig aan tafel onder het genot van een drankje! Reis via verrassende opdrachten over de wereld, en ontdek alle unieke locaties. Ontdek deze avontuurlijke adventure game ervaring!

De Heineken Ontvoering: Vinden jullie het losgeld?

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans. Zij doen onderzoek naar de Heinekenontvoering. Tot op heden is het losgeld nog niet teruggevonden. Tijdens de zoektocht worden de agenten gevangengenomen in een loods, maar er is hoop! De deur van de loods valt dicht en hier hebben jullie kans! Jullie hebben een uur om het losgeld te vinden en de ontspanning in te zetten voor de ontvoerders terug zijn. Durven jullie deze escaperoom aan? Ontdek deze spannende escape room!

The Phone: Een telefoontje uit het verleden!

Deze escape game speel je met meerdere teams, extra uitdaging dus! Kunnen jullie de oproep uit het verleden beantwoorden? Let goed op aanwijzingen en denk ”out of the box”! Het team dat de meest dukaten verdient is de grote winnaar. Boek deze verrassende escape challenge in hartje Tilburg!

Escape Rooms in Tilburg bij Groepsuitjes Tilburg

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in Tilburg met de escape rooms van Groepsuitjes Tilburg! Roep je team bij elkaar en reserveer direct een van onze fantastische escape-ervaringen om Tilburg op een verrassende en meeslepende manier te verkennen. Maak je klaar voor teamwork, logisch denken en een flinke dosis spanning en plezier!