Bij Groepsuitjes Tilburg kun je op regenachtige dagen genieten van toffe binnenactiviteiten zonder je zorgen te maken over natte kleding en gure wind. Bij Groepsuitjes Tilburg geniet je van uitdagende binnenactiviteiten waarbij je droog blijft en volop plezier beleeft.

Beste activiteiten voor een regenachtige dag in Tilburg

Tilburg ontdekken is leuk in alle jaargetijden. Ook met slecht weer kun je nog genoeg leuke dingen doen in Tilburg. Speel een spannend spel tijdens een dinnergame in Tilburg, boek een Gin Tasting of speel een toffe pubquiz.

Weet jij het antwoord?!

Een perfecte activiteit voor slecht weer is een van onze uitdagende quizzen. Daag jezelf en je gezelschap uit terwijl je geniet van een verfrissend drankje, en wie weet mag jij jezelf tot winnaar kronen!

Ken jij alle oude hits nog helemaal uit je hoofd? Hoef jij maar 1 deuntje te horen en je weet precies wie het zong en wanneer? Doe dan mee met onze befaamde Back to the….quiz.

En natuurlijk mag een échte Tilburgse quiz niet ontbreken, in Pubquiz Witte Gij ’T strijd je tijdens 2 spelrondes met vijf categorieën om de ultieme winst. Welk team behaalt de meeste punten en gaat naar huis met de prijs?
Daag je vrienden uit in de Slimste Mens quiz of Voetbalkwis en zie wie de meeste kennis in huis heeft. Laat de hersenen kraken terwijl je samen lacht en geniet van een gezellige sfeer. Het wordt gegarandeerd een avond vol competitie, plezier en misschien zelfs wat verrassende weetjes!

Een echte Tilburgse Escaperoom

Jan Wassing, wie kent hem niet? In onze Escaperoom: Het geheim van Schrobbeler  ga je op zoek naar het geheime recept dat nog altijd in Jan zijn oude werkkamer verstopt ligt. Alleen een waardig erfgenaam zou in staat zijn het recept te kunnen bemachtigen. Deze Tilburgse Escaperoom is de eerste escaperoom in Nederland waarbij tijdslimiet geen issue is. Bekijk onze escaperooms pagina met al onze andere toffe uitdagingen.

Workshops in Tilburg

Wij organiseren diverse workshops in Tilburg waarin je actief plezier combineert met leerzame activiteiten. Leer bijvoorbeeld hoe je de beste cocktails shaket tijdens een workshop cocktail shaken. Heb je altijd al je stem willen laten horen? Schrijf dan met je vrienden jullie eigen songtekst voor jullie favoriete nummer en Neem je eigen liedje op!

Sportieve uitjes

Altijd al in een paal willen hangen? Grijp dan nu je kans tijdens onze paaldans workshop. Gooi je benen in de lucht en train tegelijkertijd alle spieren in je lichaam. Leuk en leerzaam uitje voor wie durft!
Zijn jullie met een grote groep? Dan hebben we een hele stoere en sportieve activiteit. In onze ijshockeyclinic bij Tilburg Trappers maken jullie kennis met de wereld van ijshockey. Voorafgaand aan de clinic worden eerst de spelregels toegelicht. Nadat jullie een volledige ijshockeyuitrusting aan hebben getrokken, wagen jullie je op het ijs. Hier staat een professional klaar die jullie helpt op het ijs zodat jullie uiteindelijk klaar zijn voor een onderlinge wedstrijd.

Tilburgse dinerspellen

Wat is er lekkerder dan uit eten zijn in een gezellig restaurant als het buiten guur is? Met onze dinerspellen zit je lekker warm en speel je tegelijkertijd een uitdagend dinerspel. Ben jij bedreven in het effectief saboteren? Dan is ‘De Saboteurs’ de dinner game voor jou! Tijdens een smakelijk driegangenmenu voer je opdrachten uit om punten te verdienen en het spel te winnen. Echter, in jullie groep zitten enkele saboteurs die het spel ook willen winnen en op slimme wijze zullen proberen jullie te misleiden.

Hoe goed ken jij jouw vrienden of collega’s? En hoe goed kennen zij jou? In dinnergame Ranking your Stars gaan jullie ontdekken of jullie elkaar al best goed kennen of dat het tijd wordt voor nieuwe vrienden! Geniet van een komische presentatie over niemand minder dan jullie zelf in de hoofdrol! 

Overdekte activiteiten in Tilburg

Ook wanneer de regen met bakken uit de lucht komt vallen, heeft Tilburg een charme die niet te missen is! Ontdek de gezelligheid van Tilburg met een knusse sfeer tijdens slecht weer. Met ons uitgebreide aanbod van binnenactiviteiten in Tilburg zit je altijd droog. We verwelkom je in Tilburg met open armen, ongeacht het weer, voor een dag vol ontdekkingen en plezier!

Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.