Bij Groepsuitjes Tilburg zijn we gespecialiseerd in het organiseren van gezellige nieuwjaarsborrels in combinatie met toffe activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een hilarische pubquiz gecombineerd met een gezellige borrel. We zetten de leukste nieuwjaarsborrel ideeën voor je op een rij zodat je niets meer zelf hoeft uit te zoeken. Ontdek waarom Groepsuitjes Tilburg de beste keuze is voor jullie nieuwjaar borrel!

Nieuwjaarsborrel plannen

Het plannen van een nieuwjaarsborrel in Tilburg bied je tal van mogelijkheden. Tilburg heeft diverse gezellige en unieke locaties en we helpen je graag jouw nieuwjaarsborrel organiseren. Ga voor een unieke aanpak. Organiseer meer dan alleen een borrel met drankjes en snacks; voeg iets bijzonders toe! We geven je enkele inspirerende tips voor nieuwjaarsborrels waarmee je het nieuwe jaar op een bijzondere wijze inluidt.

Een paar leuke ideeën voor jullie nieuwjaarsborrel

Duik met zijn allen Tilburg in en proost op het nieuwe jaar!

De nieuwjaarsborrel is natuurlijk het moment om de focus voor het nieuwe jaar te bespreken, maar we weten allemaal wel dat het ook hét moment is voor gezelligheid en leut met je collega’s.

Bij Groepsuitjes Tilburg kennen we de geheimen van onze Kruikenstad als geen ander en weten we unieke plekjes voor jou te selecteren. Boost je teambuilding tijdens de nieuwjaarsborrel in Tilburg als aftrap voor een succesvol zakelijk jaar.

Tip 1: Combineer de zakelijke nieuwjaarsborrel met een dinergame

Eerst lekker borrelen en dan aan tafel! Maar niet alleen om te eten. Jullie gaan onderling de collega’s uitdagen tussen de gangen door. We hebben onze top 5 van leukste dinergames voor je op een rij gezet:

  1. Wie zingt de sterren van de hemel in de Karaoke Dinergame?
  2. Hoe proeft de smaak van leugens en verraad in het Saboteurs Dinerspel?
  3. Wie ontdekt als eerste de moordenaar in Hotel de Botel Dinergame?
  4. Wie is de slimste in Waarom weet je dit Dinergame?
  5. Welke collega houdt het meeste van Nederland in IHVH Dinergame?

Tip 2: Combineer de borrel met een quiz

Een nieuwjaarsborrel zonder diner of lunch is natuurlijk ook gewoon een optie. Maar dan is het wel extra leuk om de collega’s eens aan de tanden te voelen met een van onze uitdagende quizzen.
Onze top 5 quizzen die je niet wilt missen:

  1. Weet jij het meeste van Nederland in de Ik hou van Holland Quiz?
  2. Een oude klassieke Tilburgse pubquiz: Witte Gij ‘T?
  3. Bewijs nu eindelijk eens dat jij de slimste bent in de Slimste Mens
  4. Wie weet het meeste van songs en jingles in de Mega Music Quiz?
  5. Welke sekse wint het in de Jongens tegen de Meisjes?

Tip 3: Laat je bedrijfsborrel organiseren

Heb je een druk schema? Overweeg dan het volledig uitbesteden van de organisatie van een bedrijfsborrel in Tilburg. Wij kunnen een all-inclusive pakket voor je samenstellen. We adviseren je graag over de meest fantastische nieuwjaarsborrel in Tilburg. Dankzij onze ervaring en uitgebreide lokale kennis zijn wij in staat om een evenement te ontwikkelen dat niet alleen voldoet aan, maar zelfs de verwachtingen van jou en je collega’s overtreft. Laat ons de organisatorische zorgen overnemen, zodat jullie volop kunnen genieten van een ontspannen en gezellige nieuwjaarsviering.

Zakelijke nieuwjaarsborrels in Tilburg

Een nieuwjaarsborrel in Tilburg is niet alleen een feestelijke manier om het nieuwe jaar in te luiden, maar vormt ook een strategische zet voor je onderneming. Of je hem nu zelf organiseert of je nieuwjaarborrel laat organiseren, het bevordert de teamgeest en zorgt ervoor dat men nog lang spreekt over de meest sfeervolle nieuwjaarsborrel in tijden! Naast een gezellige borrel bieden we ook leuke activiteiten voor grote groepen aan in Tilburg.

Plan jouw nieuwjaarsborrel in Tilburg en zet daarmee de toon voor een 2024 vol succes en samenwerking. Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefoon.