In Tilburg vind je een overvloed aan leuke activiteiten, perfect voor een dagje uit of een weekendje weg. Onze stad, bekend om haar bruisende creativiteit, biedt je altijd weer iets nieuws en verrassends!

Wat te doen in Tilburg?

Begin je avontuur in het dwaalgebied, waar je unieke winkels aantreft in schitterende historische gebouwen. Neem deel aan creatieve workshops, ideaal om te ondernemen met vrienden of vriendinnen. Of wat dacht je van een gezellige avond met een dinerspel in een van de sfeervolle restaurants van de stad? Bij Groepsuitjes Tilburg hebben we alle activiteiten in Tilburg handig voor je gesorteerd. Ontdek hier een lijst van Tilburg activiteiten, netjes georganiseerd per thema.

Actief uitje in Tilburg

Tilburg is de perfecte stad, zowel voor bewoners als bezoekers, om volop activiteiten te ondernemen. Onze stad zit vol met opties variërend van spannende buitenactiviteiten tot spannende stedelijke avonturen. Beleef Tilburg op een geheel eigen manier: daag jezelf, je vrienden, familie of collega’s uit en combineer sport, spel en ontdekking voor een unieke ervaring. Tilburg is dé bestemming voor een actieve dag vol plezier!

1: IJshockey
Met een clinic bij Tilburg Trappers maken jullie kennis met de wereld van IJshockey. Een unieke ervaring voor iedereen die wel eens de sfeer van top ijshockey wil ervaren en op het wedstrijd-ijs wil staan. De ijshockeyclinic is leuk in groepsverband. Zijn jullie klaar om met je vrienden/ collega’s de strijd aan te gaan?

2: City Soccer
Bij het spel City Soccer ga je al voetballend met een bal door het centrum van Tilburg. De route brengt je op de leukste plekjes waarvan je anders niet zou weten dat het er was! In verschillende parken liggen een groot aantal ‘goals’ geselecteerd waarbij je probeert te scoren. Eén voordeel, je hoeft je hierbij niet in te houden!

Neem hier een kijkje bij onze andere sportieve activiteiten in Tilburg.

Ijshockeyclinic- Groepsuitjes Tilburg
City Soccer- Groepsuitjes Tilburg

Creatieve uitjes

Liefhebbers van kunst en cultuur zullen in Tilburg volop genieten. Onze toffe stad barst van de culturele schatten. Overal waar je kijkt valt je oog op creativiteit. Onze artistieke workshops bieden een divers aanbod voor een bijzondere Tilburg ervaring.

3: Graffiti
Word jij de nieuwe Pablo Picasso? Laat je innerlijke Herman Brood tot uiting komen en boek onze Triple Street Graffiti waar je met spuitbussen aan de slag gaat.

4: Action Painting
Boek een gave workshop Action Painting in Tilburg. Het is de bedoeling dat je je lijf gebruikt om je eigen kunst te maken!

5: Neem je eigen liedje op
Wat is er toffer dan je eigen nummer te schrijven en op te nemen? Ga de studio in bij Volver Studio in Tilburg! Gedurende de workshop Neem je eigen liedje op schrijf je je eigen songtekst op een bestaand liedje naar keuze en daarna is het zingen maar! Je kunt kiezen uit verschillende genres zoals pop, rock, indie of reggae en fantastische foute nummers.

Bekijk hier al onze Tilburgse creatieve uitjes.

Op zoek naar een spannend uitje in Tilburg?

Bij Groepsuitjes Tilburg vinden de avonturiers en thrillseekers precies wat hun hart begeert. Tilburg onderscheidt zich met een aanbod aan spannende escape games en bloedstollende dinerspellen, ideaal voor degenen die van spanning en mysterie houden. Stel je zenuwen op de proef in een huiveringwekkende escape room, waar elke seconde telt, of verlies jezelf in een wereld vol intriges met een interactief dinerspel. Deze meeslepende activiteiten zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een adrenalinekick in het bruisende hart van Tilburg.

6: Dinnergame
Tijdens Moordspel Hotel de Botel wordt Hendrik dood gevonden op het toilet… hij is vermoord…. Maar door wie…? Tijdens het dineren komt de rechercheur met allerlei spannende bewijzen waardoor je je medespelers kan verdenken en in de huid van je eigen rol kruipt. Wie is volgens jou de moordenaar of ben jij de moordenaar?…

7: Escaperoom
Ben jij ook zo fan van escapegames? Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans in het onderzoek naar de Heinekenontvoering. Of los het mysterie rondom de verdwijning van de familie Brouwer op! n 1982 is het complete gezin (vader, moeder en 2 dochters) van de radar verdwenen. Dan hebben wij er 8 voor je op een rij gezet.

Neem hier een kijkje bij onze spannende dinergames in Tilburg of bekijk verschillende escapegames in Tilburg

Wat te doen op het vlak van culinaire activiteiten?

Ervaar de warme gastvrijheid van Tilburg en laat je verrassen door de smakelijke gerechten uit de lokale Brabantse keuken! Geniet van een voortreffelijke lunch of diner in een van onze sfeervolle restaurants. En vergeet niet, Tilburg heeft ook een rijke traditie in het brouwen van bier. Proef zeker eens een lokaal gebrouwen biertje om je culinaire ervaring compleet te maken. Tilburg nodigt je uit voor een smaakvolle ontdekkingstocht!

8: Leer alles over Gin
Zijn Gin Tonics helemaal jullie cocktail? Dan is deze workshop perfect voor jullie groep! Ontdek de oorsprong van Gin tijdens de twee uur durende workshop verzorgt door een echte bartender! Natuurlijk blijft het niet alleen bij proeven en gaan jullie naar de introductie zelf aan de slag. Boek hier een Gin en tonic workshop.

9: Bier proeven
Je bent niet vies van een biertje en je bent al bekend met dubbels, trippels en quadruppels. Je hebt al veel verschillende bieren op, maar je hebt altijd behoefte aan nieuwe soorten of merken die je aan je Untappd kunt toevoegen. Met andere woorden: Als je een echte bierliefhebber bent, dan is deze Tilburgse bierproeverij jou op het lijf geschreven!

Neem hier een kijkje bij onze culinaire activiteiten in Tilburg.

Tilburg vanaf het water

In Tilburg valt voor waterliefhebbers genoeg te beleven. wie van water houdt, kan ook in Tilburg terecht! Deze bruisende stad biedt een verscheidenheid aan wateractiviteiten die zowel voor jong als oud geschikt zijn. Overweeg bijvoorbeeld een relaxte rondvaart door de pittoreske Piushaven. Hierbij krijg je de kans om Tilburg vanaf het water te ontdekken en te genieten van een prachtig uitzicht op de stad.

10. Varen in Tilburg
Vaar een rondje in een fluisterbootje met een schipper en ontdek wat de Piushaven en het Wilhelminakanaal in Tilburg te bieden hebben!  Een sportief en gezellig uitje, waar je geen bootervaring voor nodig hebt.

Bekijk hier alle wateractiviteiten in Tilburg

Leuke activiteiten in Tilburg bij Groepsuitjes Tilburg

Verken Tilburg op een unieke manier met Groepsuitjes Tilburg. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan leuke activiteiten en ervaringen in onze toffe stad. Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, culturele ontdekkingen of gewoon wat ontspanning. Laat je verrassen door onze diverse leuke activiteiten en maak van je bezoek aan Tilburg een onvergetelijke ervaring!

Tilburg wat te doen?

Nou, genoeg dus! Waar wachten jullie nog op? Neem contact met ons op via het contactformulier, per mail, telefoon of chat!