Organiseer je een vriendenweekend en regel jij de activiteiten en de locatie? Tilburg is de plek! De kruikenstad staat bekend om zijn levendige sfeer en unieke uitgaansmogelijkheden. Als experts in stadsvermaak, bieden wij bij Groepsuitjes Tilburg handige tips en toffe activiteiten om van jullie vriendenweekend een geweldige beleving te maken. Check onze tips voor een onvergetelijk vriendenweekend.

Begin op tijd met plannen

Het plannen van een vriendenweekend kan lijken op een complexe missie met alle verschillende wensen van je vrienden, maar met Groepsuitjes Tilburg aan je zijde wordt het organiseren net zo leuk als het weekend zelf. Bij Groepsuitjes Tilburg bieden we de meest hilarische en uitdagende activiteiten om jullie te voorzien van een onvergetelijk vriendenweekend. Tilburg als keuze voor jullie vriendenweekend locatie en onze activiteiten zorgen samen voor de perfecte mix!

Stadsspel Jacht naar de Macht | Groepsuitjes Tilburg
La Casa de Papel | Groepsuitjes Tilburg

Tilburg: top locatie voor jullie vriendenweekend!

Tilburg is een echte bruisende stad. Een rauwe stad met ongekende mogelijkheden aan plezier, actie en cultuur. Wie aan Tilburg denk, denkt aan Schrobbeler, Roze Maandag, de Tilburgse kermis en de unieke Spoorzone. Er zijn talrijke opties voor vermaak en ontspanning. Onze stad is de ideale plek voor zowel het ontdekken van ons nachtleven als ontspannen middagen in lokale cafés en op zonnige terrasjes.

Activiteiten die jullie weekend onvergetelijk maken

Als kenners van Tilburg weten wij alle ins en outs van de stad. Hieronder delen we onze selectie van activiteiten voor ieder type vriendengroep:

1.Tilburg is trots op zijn ijshockeyteam, de Tilburg Trappers. Neem deel aan een exclusieve ijshockeyclinic in de IJssportcentrum Stappegoor, waar jullie niet alleen de regels leren, maar ook in volledige uitrusting een wedstrijd spelen. Een unieke kans om sportief bezig te zijn en tegelijkertijd een stukje Tilburgse sportcultuur te ervaren.

2. Ontdek de historische en minder bekende hoekjes van Tilburg met onze interactieve citygame, Tilburgs Cluedo. Gewapend met een kaart, telefoon en aanwijzingen ontrafelen jullie een fictieve moordzaak, waarbij jullie steeds dieper in het hart van Tilburg duiken.

3. Fan van Expeditie Robinson? Wij hebben nu een echte City variant!
Ga in teams de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten bij elkaar te krijgen en er zo min mogelijk te verliezen. Probeer de andere teams te verzwakken, zodat jouw team sterker wordt en maak het de andere moeilijk tijdens verschillende opdrachten.

4. Combineer lekker eten met een spannend spel, boek het moordspel Hotel de Botel! Tijdens de lunch of het diner wordt Hendrik dood gevonden op het toilet… hij is vermoord… maar wie is de dader? Terwijl jullie aan het dineren zijn, komt de rechercheur met verdachte bewijzen waardoor je je medespelers gaat wantrouwen. Je kruipt in de huid van je eigen rol en komt er zo achter wie de moordenaar is… of ben jij de moordenaar?

5. Opdrachten met bananen, sleutels en pikante thema’s… en dat terwijl je met een step langs de leukste kroegen van Tilburg gaat tijdens onze Stepkroegentocht! We nemen je mee naar 4 mooie locaties in ons gezellie Tilburg. Het team dat na het bezoeken van de vier cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs!

Lekker eten en urenlang stappen

Geen vriendenweekend is compleet zonder lekker eten en een nacht vol plezier. In Tilburg vind je diverse eetgelegenheden die lokale en internationale gerechten serveren. Begin de avond goed in een van onze sfeervolle restaurants, zoals de Vos en de Craen, en laat je vervolgens meevoeren door het nachtleven van Tilburg.

Comfortabele overnachtingsmogelijkheden

Na een dag vol plezier, is het tijd voor een goede nachtrust. Tilburg biedt vele overnachtingsopties, van gastvrije bed & breakfasts tot luxe hotels, allemaal gelegen nabij het levendige stadscentrum.

Handige tips voor een geslaagd vriendenweekend in Tilburg

  • Boek jullie activiteiten ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen.
  • Zorg voor een accommodatie in het hart van de actie om reistijd te besparen.
  • Reserveer op tijd bij restaurants, vooral met een grotere groep.
  • Blijf flexibel om aanpassingen te maken gebaseerd op weersverwachtingen of groepsvoorkeuren.
  • Las genoeg rustmomenten in om te kunnen ontspannen na de drukte.
  • Zorg dat je de herinneringen vastlegt: maak veel foto’s en deel ze met elkaar in een groepsapp.

Het leukste vriendenweekend in Tilburg

Met de toffe activiteiten en gastvrije horeca van Tilburg staat jullie vriendenweekend garant voor succes. Of je nu komt voor de cultuur, de sport of de nachten lang feesten, Tilburg heeft het allemaal.

Klaar om de gezelligheid van Tilburg te ervaren? Boek dan nu jullie onvergetelijke vriendenweekend en maak herinneringen die een leven lang meegaan!Neem contact op per telefoon, mail of het contactformulier.