Be A Star In The Studio

Wil jij als een echte hiphop ‘MC’ rappen en dit opnemen in de studio? Wil je in de flow komen, achter een mic te staan en samen met je vrienden én een echte muziekproducer een vette rap ‘spitten’? Gedurende de workshop schrijf je eigen rhymes op een bestaande hip hop song naar keuze! Je kunt kiezen uit verschillende songs of zelf van te voren een track aandragen.

Tijdens de workshop in de studio word je ontvangen met een drankje en starten we met een rondleiding door de studio’s. Proef de sfeer van een studio waar echte rappers hun ding doen. Daarna ga je aan de slag met het maken van een eigen rap. Je gaat samen een rap (her)schrijven na wat tips van de songwriter. Het is leuk om een pakkende raptekst te maken die iets te maken heeft met het thema van je uitje. Je kunt dan bedenken hoe je de rap verdeelt, wie samen rapt en wie liever een stukje zingt tijdens het refrein. Als je wilt kun je een stukje freestylen…

Het eerste deel van de workshop doe je in de gezellige lounge van de studio. Vlak voor de opnames warmen we nog even samen ‘the voices’ op. En dan…. wanneer iedereen ‘in the groove’ is, rappen maar! In onze studioruimtes kun je helemaal los gaan en alles geven wat je hebt! Gezelligheid en fun staan voorop!

Als de rap helemaal is opgenomen kun je aan de bar van de studio loungen met een drankje. Je kunt nog even blijven ‘hangen’ voor een spelletje pool of om samen een potje te darten. Na afloop krijg je de afgemixte track mee naar huis.

Dit programma is inclusief:

  • 2,5 uur durende workshop in professionele muziekstudio
  • Twee drankjes naar keuze (thee, koffie, fris, bier en wijn)
  • rapopname met professionele opname-apparatuur
  • Begeleiding van muziekproducer/songwriter
  • De opname krijg je op .wav of mp3 formaat mee naar huis
  • Mogelijkheid om te blijven napraten aan de bar en gebruik te maken van de loungehoek en de pooltafel
  • Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Creatief, Fun

Locatie

Binnen

Tijdsduur

2,5 uur

39,50 p.p.

Andere suggesties…

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Je weet wel. Van die feitjes waar je eigenlijk helemaal niks aan hebt. Of toch wel? Tijdens de waarom weet je dit quiz kunnen ze nu juist van pas komen! In teams gaan jullie in verschillende de strijd met elkaar aan. Wie heeft de beste kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan de jaren '70, 80' en 90' maar ook vragen van nu. Er worden daarnaast ook een aantal beeld- en geluidsfragmenten afgespeeld. Tijdens de quiz kan er van alles gebeuren waardoor het spel de hele tijd spannend blijft tot de finale! Deze quiz is dan ook ideaal voor veel verschillende gezelschappen zoals een personeelsuitje, vrijgezellengroep maar ook zeker als familie uitje of een gezellige avond met vrienden!

Bedrijfsuitjes

The Mega Music Quiz

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Tijdens The Mega Music Quiz draait alles om deuntjes, lyrics, instrumenten en muziek! Hoeveel denk jij te weten over alle muziek van nu en vroeger? Alles komt aan bod tijdens The Mega Music Quiz, jouw muziekkennis, een koffer gevuld met coverliedjes en alle muziekstijlen waar je zelf nog nooit van hebt gehoord. De quiz wordt met meerdere team tegen elkaar gespeeld, maar ook in je eentje zal je moeten bewijzen door individueel punten te scoren voor je team. Door de vragen goed te beantwoorden win je punten, maar als je te lang na denkt gaat het andere team er met je deuntje vandoor.  

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!