Beleef Tilburg per step!

De stad ontdekken op een andere manier dan te voet? Boek dan onze steptocht om binnen 1,5 uur Tilburg te ontdekken! Met dit leuke vervoersmiddel kom je op plekken waar je anders misschien niet zou komen. Dankzij de routekaart die jullie meekrijgen kunnen jullie in een korte tijd veel zien. Liever je eigen route steppen? Geen probleem! Actief genieten van de omgeving en cultuur maar toch niet té inspannend, goede combi toch?

Annuleringsverzekering:
Liever niet met regen gaan steppen, dan kun je er voor kiezen om een annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt dan de gehele steptocht tót 24 uur voor aanvang annuleren. Je krijgt dan het betaalde bedrag minus de annuleringsverzekering terug. Het is niet mogelijk om personen te annuleren middels deze annuleringsverzekering.

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van instructeur
  • Gebruik steps
  • Gebruik routekaart met uitleg over bezienswaardigheden
Aantal personen

Vanaf 4 personen

Activiteit

Fun, Op wielen, Sportief

Tijdsduur

1,5 uur

Vanaf: 15,00 p.p.

Andere suggesties…

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze citygame ga je met je team de strijd aan om de erfenis van Hendrikus van Barneveld, jullie oudoom. Hij heeft door olie en vastgoed een fortuin gemaakt, en deze willen jullie natuurlijk allemaal binnen halen. Op 97-jarige leeftijd is Hendrikus overleden, aangezien er geen familie van hem bekend is kun jij kans maken op zijn erfenis.

Bedrijfsuitjes

Groeten uit Brabant

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Dit hilarische spel is ideaal voor vrienden, personeelsuitjes en vrijgezellengroepen. Door verschillende rondes met leuke opdrachten en vragen komen we er snel achter wie de enige echte Brabanders zijn! Spelrondes als 'Waar komde gij vandaan, 'Wat zedde gij en Sjefkes rondje zorgen voor een hoop plezier. En daarbij kan een heuse polonaise natuurlijk niet ontbreken. En dit kan dan eigenlijk niet zonder een kleine verkleedpartij! Het spel kan door iedereen worden gespeeld, zowel door groepen uit Brabant als uit de rest van Nederland.

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Patrick is voor het laatst gezien op de borrel, hij vertoonde geen aanwijzingen dat hij zelf wilde verdwijnen. De recherche weet zich geen raad meer en tast volledig in het duister. Daarom zijn jullie de aangewezen rechercheurs die op zijn zaak gezet zijn. Op ons speciaal ingerichte hoofdkwartier worden er verschillende briefings gehouden onder het genot van een driegangendiner. Kunnen jullie de zaak op tijd oplossen?

Bedrijfsuitjes

The Phone Tilburg

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 12 personen
Tijdsduur: 3 uur

The Phone Tilburg wordt in verschillende teams gespeeld, jullie mogen deze vooraf zelf indelen of wij kunnen deze op locatie willekeurig voor jullie indelen. Jullie zullen vanaf de start locatie vertrekken met de missie om een oproep uit het verleden te kunnen beatwoorden. Het is belangrijk dat je "out of the box" denkt en de aanwijzingen goed in de gaten houdt. Als je er met de winst vandoor wilt gaan, zal je de meeste Tilburgse dukaten moeten verzamelen!