Buggy rijden

De buggy’s lijken op karts, deze zijn speciaal gemaakt voor terrein rijden. De buggy’s zijn goed geveerd en hebben een beschermende rolbeugel. Door de stevige kooiconstructie en een topsnelheid van 55 km/h, is een helm niet verplicht en kan je meer van je zicht genieten tijdens het rijden. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 30 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Tilburg. Het programma is inclusief een half uur uitleg.  De prijs van € 140,00 is per buggy. Uit veiligheidsoverwegingen zitten er twee personen in een buggy.

Let op:

  • De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een autorijbewijs B. Zonder rijbewijs kun je alleen meerijden! Je dient een geldig rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour.
  • We raden ten zeerste af om deel te nemen aan de buggy tour wanneer je zwanger bent. Wanneer je deelneemt aan de tour is dit geheel op eigen risico!

Benodigdheden:

Je krijgt een bril te leen maar dient zelf voor gepaste kleding te zorgen die vies mag worden!  Je kunt niet douchen na de tour en we raden daarom aan om de volgende materialen mee te nemen:

  • Schone handdoek voor het opfrissen na de bugrider tour
  • Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
  • Setje (oude) kleding die vies mag worden
  • Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.

LET OP!
Het is verboden om voorafgaand aan de bugrider tour alcohol en of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft! Er dient een contante borg van € 300,00 te worden betaald ter plekke bij de instructeur voor de gehele groep.

De locatie van deze activiteit is onder Tilburg!

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik buggy’s inclusief benzine
  • Begeleiding instructeur
Aantal personen

Vanaf 4 personen

Activiteit

Actief, Fun, Op wielen, Sportief

Locatie

Buiten

Tijdsduur

1,5 uur

70,00 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

Shake and Dine

63,00 p.p.
Activiteit: Actief, Creatief, Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Onze bartender leert je tijdens de workshop hoe jullie de perfecte cocktail maken! De workshop duurt twee uur en jullie hebben de keuze voor- of na de workshop te genieten van een driegangenmenu. Tijdens de workshop zal de bartender meer vertellen over de basis ingrediënten van de cocktails. Daarna gaan jullie zelf aan de slag! [...]

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Patrick is voor het laatst gezien op de borrel, hij vertoonde geen aanwijzingen dat hij zelf wilde verdwijnen. De recherche weet zich geen raad meer en tast volledig in het duister. Daarom zijn jullie de aangewezen rechercheurs die op zijn zaak gezet zijn. Op ons speciaal ingerichte hoofdkwartier worden er verschillende briefings gehouden onder het genot van een driegangendiner. Kunnen jullie de zaak op tijd oplossen?

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

Bedrijfsuitjes

Ik hou van Holland

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De locatie van het Ik hou van Holland spel is in het centrum van het mooie Tilburg. Dit spel is ideaal voor een personeelsuitje, een vrijgezellengroep of leuk voor heel de familie! Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze presentator, en krijgen een welkomstdrankje aangeboden. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan het plezier en de strijd beginnen! Hoeveel weet jij over ons kikkerlandje?