Crazy 88: The battle

Bij het spel Crazy 88 sturen we jullie in groepen door de stad om verschillende opdrachten uit te voeren en het tegen elkaar op te nemen! De uitvoering van de opdrachten wordt door onze begeleider beoordeeld. Hoe beter je de opdrachten uitvoert, hoe meer punten je ontvangt! En wat is er nou beter dan heel veel opdrachten waarbij jij je groepsgenoten kunt uitlachen?! Natuurlijk kom je er niet zomaar vanaf, zij krijgen namelijk ook de kans om jou uit te lachen. Het belangrijkste bij dit spel is dat je niet nadenkt, maar het gewoon doet!

De opdrachten worden vastgelegd door foto’s of video’s en naderhand krijgen jullie alles van elkaar te zien. Naast een leuke prijs verdient de winnaar natuurlijk ook de eeuwige roem.

Duur: 180 min

Deze activiteit is inclusief:

  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van fris, bier of wijn
  • Gebruik van speciale smartphone voor het spel
  • Begeleiding
  • Presentatie achteraf
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Actief, Fun

Locatie

Buiten

Tijdsduur

3 uur

Leeftijdscategorie

Vanaf 16 jaar

Vanaf: 28,50 p.p.

Andere suggesties…

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Daguitjes

Stepkroegentocht

37,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

Bedrijfsuitjes

Zenuwslopers

Vanaf: 22,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Ben jij koelbloedig en blijf jij kalm tijdens deze spellen die niet langer dan een aantal minuten duren? Met je team ga je verschillende zenuwslopende spellen uitvoeren die het uiterste van jullie concentratie en behendigheid nodig hebben! Op een mooie en gezellige locatie in het centrum van Tilburg wacht een instructeur jullie op om het spel uit te leggen en het spel te begeleiden. Door het voltooien van de opdrachten kun je als team punten verzamelen. Maar let op: als de opdracht niet binnen 60 seconden volledig is uitgevoerd dan gaan de punten verloren. Het team dat aan het eind de meeste punten heeft verzameld is de ultieme winnaar, en wint uiteraard een prijs! Durven jullie deze game aan?

Bedrijfsuitjes

Back to the … Quiz!

26,50 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Back to the …  Quiz! is een quiz die bestaat uit 5 verschillende Decennia, namelijk de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s  of 00’s. Je kan een keuze maken uit een jaar of een combinatie maken uit de verschillende jaren. In teams ga je de strijd met elkaar aan.