De nacht van je leven

Hebben jullie zin om de avond is op een andere manier af te sluiten dan normaal? Dan is dé nachtclub van Tilburg de perfecte optie! Voor €30,- mogen jullie dit paleis met topless paaldanseressen betreden, krijgen jullie voorrang in de rij en hebben jullie 4 consumpties. Daarbij hebben we een special treatment voor een door jullie bepaalde geluksvogel uit de groep. Voor diegene hebben we een koninklijke troon om plaats op te nemen. Waar er normaalgesproken geen foto’s binnen De Nacht mogen worden gemaakt, krijgen jullie een uniek moment om een foto te schieten van de gelukkige die een heerlijke ‘tietenlawine’ ondergaat! Kunnen jullie je er iets bij voorstellen?

Van donderdagavond tot en met zaterdagavond gaat De Nacht nog een paar uurtjes verder waar de rest van de cafés haar deuren sluit. De openingstijden zijn van 22.00 tot 06.00!

Programma is inclusief:

  •  4 consumpties
  •  Veel bloten vrouwen
  •  Tietenlawiene
  •  Foto
Aantal personen

Vanaf 8 personen

Activiteit

Actief, Fun

Locatie

Binnen

Tijdsduur

2 uur

Leeftijdscategorie

Vanaf 18 jaar

30,00 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

Karaoke diner!

60,95 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Wie is de beste zanger/zangeres van de groep? Tijdens het Karaoke Diner kom je hier achter! Onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner, gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de titel beste of juiste slechtste zanger/zangeres van de groep. Na een klein verkleedpartijtje zal er uitgebreid gezongen worden. Alles komt voorbij: van klassiekers tot duetten en alle foute nummer kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Kom jij tijdens deze gezellige avond achter je verborgen talent?

Bedrijfsuitjes

Shake and Dine

63,00 p.p.
Activiteit: Actief, Creatief, Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Onze bartender leert je tijdens de workshop hoe jullie de perfecte cocktail maken! De workshop duurt twee uur en jullie hebben de keuze voor- of na de workshop te genieten van een driegangenmenu. Tijdens de workshop zal de bartender meer vertellen over de basis ingrediënten van de cocktails. Daarna gaan jullie zelf aan de slag! [...]

36,00 p.p.
Activiteit: Actief, Creatief, Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Onze cocktailbartender leert je in deze workshop hoe jij de perfecte cocktail maakt! Dit onder het genot van een lekkere cocktail natuurlijk. De workshop duurt 2 uur waarin de bartender jullie alles uit zal leggen over de historie van het drankje. Tijdens de workshop gaan jullie zelf aan de slag wat je nodig hebt om een echt goede cocktail te maken. Uiteraard is het geen probleem rekening te houden met deelnemers die graag (gedeeltelijk) alcoholvrije cocktails willen maken. Laat ook gerust weten als één van jullie een allergie heeft, zoals fruit of lactose.

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!