De Saboteurs – Dinnergame

Het spel

Deze saboteurs gaan ervoor proberen te zorgen dat ze niet ontdekt gaan worden en dus vrolijk op weg kunnen gaan naar de winst! Maar…. Zijn ze wel zo koelbloedig dat ze niet ontdekt gaan worden door de rest van de groep? Of denken ze alles te kunnen maken zodat ze al heel snel ontmaskerd zullen zijn?
De saboteurs zullen namelijk niet de enige zijn die een ander programma hebben dan de rest, want er zijn meerdere deelnemers die wel eens een interessante rol in jullie spel kunnen hebben!

De opdrachten vergen kennis, creativiteit, slimheid en inzicht. Elke ronde is weer anders, maar kan wel (voornamelijk) aan tafel gespeeld worden. Tijdens bepaalde momenten in het spel gaan jullie ook op zoek naar de saboteurs! Stemmen jullie goed, dan brengt jullie dat dichter bij de winst, maar de saboteurs krijgen helaas ook de kans om mee te doen aan de stemronde. Er kan wel eens een hele interessante discussie ontstaan.

Dus kan je nog een heerlijk hapje eten terwijl er een tactisch spel plaats kan vinden aan je eigen tafel, dan is dit spel echt iets voor jou!

In een van onze sfeervolle restaurants in het centrum van Tilburg zal deze sabotage plaats gaan vinden! Terwijl je erachter probeert te komen wie welke rol heeft, geniet je van een heerlijk 3-gangen diner.
Eventuele dieetwensen en of allergieën kunnen jullie aangeven bij de reservering. Wij houden hier bij het serveren van het diner rekening mee.

De Saboteurs – 3-gangen diner.
Dit is een volwaardig diner met een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.

Consumpties:

Het arrangement is exclusief consumpties. Deze dienen ter plekke te worden voldaan op de locatie.

Dit programma is inclusief:

  • 3-gangendiner
  • Gebruik van spelmaterialen
  • Tilburgse prijs voor de winnaars
  • Begeleiding door instructeur(s)
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Culinair, Fun

Locatie

Binnen

Tijdsduur

3 uur

59,50 p.p.

Andere suggesties…

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Je weet wel. Van die feitjes waar je eigenlijk helemaal niks aan hebt. Of toch wel? Tijdens de waarom weet je dit quiz kunnen ze nu juist van pas komen! In teams gaan jullie in verschillende de strijd met elkaar aan. Wie heeft de beste kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan de jaren '70, 80' en 90' maar ook vragen van nu. Er worden daarnaast ook een aantal beeld- en geluidsfragmenten afgespeeld. Tijdens de quiz kan er van alles gebeuren waardoor het spel de hele tijd spannend blijft tot de finale! Deze quiz is dan ook ideaal voor veel verschillende gezelschappen zoals een personeelsuitje, vrijgezellengroep maar ook zeker als familie uitje of een gezellige avond met vrienden!

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze citygame ga je met je team de strijd aan om de erfenis van Hendrikus van Barneveld, jullie oudoom. Hij heeft door olie en vastgoed een fortuin gemaakt, en deze willen jullie natuurlijk allemaal binnen halen. Op 97-jarige leeftijd is Hendrikus overleden, aangezien er geen familie van hem bekend is kun jij kans maken op zijn erfenis.

Daguitjes

Stepkroegentocht

37,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!