Escapegame: Adventure Travels

Kan jij dus ook niet meer wachten om met je vrienden, familie en/of collega’s de wereld te ontdekken? Reis dan met ons mee! Wij hebben namelijk dé oplossing om samen een gezellig teambuilding activiteit te spelen. Maak samen met reizigers, Abby en Alex Avontuur een reis rond de wereld. Bij de start van de reis ontvang je van ons al een beetje vakantiegeld, maar tijdens het spel is het doel om zoveel mogelijk geld te verdienen en daardoor zoveel mogelijk landen te bezoeken. Samenwerken is heel belangrijk, want zonder goede communicatie en elkaars kennis gaat het oplossen van de opdrachten erg lastig worden.

Deze escapegame in Tilburg wordt gespeeld in teams van 4 tot 6 personen en duurt 120 minuten.
Het spel is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen die tegen elkaar strijden, is het nog leuker. Zo ontstaat er een echte competitie.

Elk team krijgt meerdere kaartjes, puzzelstukken en andere attributen waar verschillende puzzels mee moeten worden opgelost. Elke deelnemer heeft een unieke kijk op een opdracht dus samenwerken is wel een belangrijk element. Daarom is het noodzakelijk om goed met elkaar te communiceren en samen te werken om de codes te kraken.

Probeer snel te reizen want de klok tikt!

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg en begeleiding instructeur
  • Gebruik van alle materialen die bij het spel horen
  • 1 consumptie op basis van bier, wijn of fris
Aantal personen

Vanaf 8 personen

Activiteit

Fun

Locatie

Binnen

Tijdsduur

2 uur

25,00 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Daguitjes

Stepkroegentocht

37,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Patrick is voor het laatst gezien op de borrel, hij vertoonde geen aanwijzingen dat hij zelf wilde verdwijnen. De recherche weet zich geen raad meer en tast volledig in het duister. Daarom zijn jullie de aangewezen rechercheurs die op zijn zaak gezet zijn. Op ons speciaal ingerichte hoofdkwartier worden er verschillende briefings gehouden onder het genot van een driegangendiner. Kunnen jullie de zaak op tijd oplossen?

Bedrijfsuitjes

Ranking Your Stars

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!