Expeditie Robinson City

Welk team wappert er na 6 verschillende rondes met de beruchte overwinnaarsvlag? Haal samen met je team de meeste punten door de vier belangrijkste pijlers van dit spel te volgen: samenwerking, vertrouwen, doorzettingsvermogen en teamspirit.

Expeditie Robinson zoals op tv, maar dan nét iets anders. Deze versie is een actieve citygame waarbij je de meest doeltreffende elementen moet overwinnen die je kent vanuit het bekende televisieprogramma. Zorg dat de andere teams zwakker worden en dat jouw team als sterkste over de finish komt. Ga de strijd aan om zoveel mogelijk punten binnen te halen en maak het de andere teams moeilijk tijdens de verschillende opdrachten! De rondes bestaan uit een communicatie en vaardigheden test, ruimtelijk inzicht, uithoudingsvermogen, kracht en de altijd gevreesde eetproef… Kan jij dit aan?

Dit programma is inclusief:

  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding door een instructeur
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Actief, Fun, Sportief

Locatie

Binnen, Buiten

Tijdsduur

3 uur

Vanaf: 28,00 p.p.

Andere suggesties…

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Wie zijn er nou toch écht beter… de jongens of de meisjes? Iedereen kent dit hilarische spel vast wel van de tv shows en nu hebben jullie de mogelijkheid om het bij ons voor eens en altijd uit te vechten; wie is de sterkste, slimste en wie o wie weet meer over het andere geslacht? Ga de strijd aan tegen je familieleden, teamgenoten, vrienden of collega’s kom er achter welk geslacht er met de overwinning vandoor gaat! Jullie kennis over het andere geslacht staat tijdens de jongens tegen de meisjes centraal, en zal dan ook uitvoerig worden getest. Tijdens het spel krijgen jullie de kans om te bewijzen dat jouw geslacht dan ook echt het sterkste en slimste is. Door verschillende rondes met hilarische opdrachten gaat een team aan het eind van spel met de titel naar huis!  

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Bedrijfsuitjes

Karaoke diner!

60,95 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Wie is de beste zanger/zangeres van de groep? Tijdens het Karaoke Diner kom je hier achter! Onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner, gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de titel beste of juiste slechtste zanger/zangeres van de groep. Na een klein verkleedpartijtje zal er uitgebreid gezongen worden. Alles komt voorbij: van klassiekers tot duetten en alle foute nummer kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Kom jij tijdens deze gezellige avond achter je verborgen talent?

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!