Flikken Tilburg – Dinnergame

In diverse teams van vijf detectives gaan jullie opzoek naar Patrick, maar LET OP! Er zijn een paar corrupte detectives aanwezig in Tilburg die hun best gaan doen om jullie te belemmeren. Dus zorg ervoor dat je altijd goed oplet, om zo de corrupte detectives te ontmaskeren. Doe dit voordat je Patrick terug vindt!

Tijdens een heerlijk 3-gangen diner zullen er 3 briefings zijn, die zullen plaats vinden tussen de gangen door. Gaan jullie de vermissing oplossen? Vanuit het hoofdkantoor willen ze meer duidelijkheid, dus wees duidelijk. Elke opdracht is geld waard om hint/tips te kopen. Elk team krijgt verschillende dossiers met belangrijke aanwijzingen om zo de zaak op te kunnen lossen.

Na een briefing zorgt elk team er voor dat het reddingsplan wordt doorgegeven, zo worden de corrupte detectives ontmaskerd en kan de hoofdinspecteur een reconstructie geven hoe het in werkelijkheid is gebeurd. Hoe is Patrick vermist geraakt…

Het diner zal plaats vinden in een sfeervol restaurant in het centrum van Tilburg. Gedurende het drie gangendiner kan je genieten van diverse gerechten. Zijn er dieetwensen en/of allergieën, dan kun je dit doorgeven bij  de boeking. Dan zorgen wij ervoor dat er rekening gehouden wordt en dat jullie zorgeloos kunnen genieten!

Dit programma is inclusief:

  • 3-gangendiner exclusief consumpties (Deze dienen op locatie ter plekke voldaan te worden)
  • Gebruik van verschillende spelmaterialen
  • Tilburgse prijs voor het winnende team
  • Begeleiding van een van onze instructeur(s)
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Culinair, Fun

Locatie

Binnen

Tijdsduur

3 uur

59,50 p.p.

Andere suggesties…

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Bedrijfsuitjes

Ranking Your Stars

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Bedrijfsuitjes

Zenuwslopers

Vanaf: 22,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Ben jij koelbloedig en blijf jij kalm tijdens deze spellen die niet langer dan een aantal minuten duren? Met je team ga je verschillende zenuwslopende spellen uitvoeren die het uiterste van jullie concentratie en behendigheid nodig hebben! Op een mooie en gezellige locatie in het centrum van Tilburg wacht een instructeur jullie op om het spel uit te leggen en het spel te begeleiden. Door het voltooien van de opdrachten kun je als team punten verzamelen. Maar let op: als de opdracht niet binnen 60 seconden volledig is uitgevoerd dan gaan de punten verloren. Het team dat aan het eind de meeste punten heeft verzameld is de ultieme winnaar, en wint uiteraard een prijs! Durven jullie deze game aan?