Hop, Hap, Trap!

Bier is natuurlijk altijd goed, maar wat is nog beter? Een bierproeverij in één van de sfeervolste café in het centrum van Tilburg natuurlijk! En wat dit zo leuk maakt is dat jullie een kleurrijke chopper/lowrider krijgen om deze route te fietsen. Je komt langs genoeg leuke kroegen en andere leuke plekken waar je nog veel meer biertjes en bitterballen kunt bestellen op eigen gelegenheid. Je mag natuurlijk ook het heft in eigen handen nemen en je eigen route uitstippelen. De route komt ten einde bij een super tof restaurantje met de beste burgers van de stad. Een lekkere burgert, een biertje in de hand en een mooi gesprek met je groep.

Het programma begint met een bierproeverij met vijf diverse biertjes, dit zal ongeveer één uur duren. De vier verschillende biertjes zijn seizoensgebonden, dus er zal zeker iets zijn wat jullie nog niet kennen.

Vervolgens mogen jullie de chopper/lowrider ophalen en kunnen jullie op avontuur! Na een fantastische (kroegen) tocht is het tijd om de fietsen weer terug te geven en te genieten van een heerlijke burger, eet smakelijk!

Dit programma is inclusief:

  • Bierproeverij van 4 biertjes
  • Lowrider – chopper bike (of een andere super toffe bike)
  • 1 heerlijke burger + 1 biertje
  • Indien gewenst een fietsroute
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Fun, Op wielen

Locatie

Binnen, Buiten

Tijdsduur

4 uur

55,00 p.p.

Andere suggesties…

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze citygame ga je met je team de strijd aan om de erfenis van Hendrikus van Barneveld, jullie oudoom. Hij heeft door olie en vastgoed een fortuin gemaakt, en deze willen jullie natuurlijk allemaal binnen halen. Op 97-jarige leeftijd is Hendrikus overleden, aangezien er geen familie van hem bekend is kun jij kans maken op zijn erfenis.

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Wie zijn er nou toch écht beter… de jongens of de meisjes? Iedereen kent dit hilarische spel vast wel van de tv shows en nu hebben jullie de mogelijkheid om het bij ons voor eens en altijd uit te vechten; wie is de sterkste, slimste en wie o wie weet meer over het andere geslacht? Ga de strijd aan tegen je familieleden, teamgenoten, vrienden of collega’s kom er achter welk geslacht er met de overwinning vandoor gaat! Jullie kennis over het andere geslacht staat tijdens de jongens tegen de meisjes centraal, en zal dan ook uitvoerig worden getest. Tijdens het spel krijgen jullie de kans om te bewijzen dat jouw geslacht dan ook echt het sterkste en slimste is. Door verschillende rondes met hilarische opdrachten gaat een team aan het eind van spel met de titel naar huis!