Jacht naar de macht: The Godfather Citygame

Wordt jullie team de meest invloedrijke familie van de stad? Door middel van het verzamelen van geld en door de zoektocht naar dé Don grijp jij de macht in Tilburg! De Don is een mysterieus persoon die zich ergens in de stad bevindt… Behoort jullie team tot de meest invloedrijke familie van Tilburg en hebben jullie de Don gevonden? Dan krijgen jullie de macht! Maar kijk uit… Er zijn ook andere families die door de stad rondlopen en opzoek zijn naar het kapitaal en … de Don!

Elk team bestaat uit ongeveer 5 personen. Jullie krijgen allemaal een kaart mee van het centrum van Tilburg met daarop diverse gemarkeerde punten. Daarnaast krijgt elk team een unieke smartphone, hiermee kan de jacht naar de macht beginnen. Wanneer je een gemarkeerd punt bereikt, dan zal de smartphone dit aangeven. Op de smartphone zal dan een vraag verschijnen met verschillende antwoorden, maar er is er maar één correct. Je kan ook een tip krijgen over de plek waar de Don zich bevindt óf je krijgt een hint over het uiterlijk van de Don. Door het juist beantwoorden van de vragen, verdien je geld.

De diverse punten zijn te categoriseren in twee verschillende onderdelen; omkooppunten en chanteerpunten. Het omkopen kan pas wanneer jullie team genoeg kapitaal heeft verkregen door te chanteren. Het bepalen van een gepaste tactiek kan ervoor zorgen dat jullie team kan winnen of verliezen.

Het chanteren en omkopen wordt gedaan doordat je vraagstukken juist beantwoordt over Tilburg en de Italiaanse Maffia. De vraagstukken kunnen ook verandert worden door het aanleveren van vragen over de samenstelling van jullie groep.

Dit programma is inclusief:

  • 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Gebruik van een speciale smartphone en materialen
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
  • Begeleiding door twee instructeurs
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Actief, Fun

Locatie

Buiten

Tijdsduur

3 uur

Vanaf: 32,00 p.p.

Andere suggesties…

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

Bedrijfsuitjes

Karaoke diner!

60,95 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Wie is de beste zanger/zangeres van de groep? Tijdens het Karaoke Diner kom je hier achter! Onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner, gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de titel beste of juiste slechtste zanger/zangeres van de groep. Na een klein verkleedpartijtje zal er uitgebreid gezongen worden. Alles komt voorbij: van klassiekers tot duetten en alle foute nummer kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Kom jij tijdens deze gezellige avond achter je verborgen talent?

Bedrijfsuitjes

Ranking Your Stars

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!