Kampioenenquiz

De kampioenenquiz wordt gespeeld in het centrum van het oh zo mooie Tilburg. Zijn jullie van een vereniging, bedrijf of vriendengroep en gek op sport? Zijn jullie niet zo snel bang en durven jullie de strijd aan te gaan tegen elkaar? Deze quiz bevat diverse spel onderdelen zoals; bijzondere en memorabele sportfragmenten, de waslijn, raad het volkslied, de spooksporter en nog heel veel meer!

De kampioenenquiz blijft spannend en sportief tot de finale ronde. Ben je iets minder sportief ingesteld? Dan kan deze quiz alsnog gespeeld worden door mensen met een mindere sportkennis. Kunnen jullie er samen voor zorgen dat jullie team gaat winnen en er met de winst ervandoor gaat?

Dit programma is inclusief:

  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding van de quizmaster
  • Diverse spel materialen
  • Tilburgse prijs voor het winnende team
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Fun, Sportief

Locatie

Binnen

Tijdsduur

2 uur

Vanaf: 24,00 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

Karaoke diner!

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Wie is de beste zanger/zangeres van de groep? Tijdens het Karaoke Diner kom je hier achter! Onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner, gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de titel beste of juiste slechtste zanger/zangeres van de groep. Na een klein verkleedpartijtje zal er uitgebreid gezongen worden. Alles komt voorbij: van klassiekers tot duetten en alle foute nummer kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Kom jij tijdens deze gezellige avond achter je verborgen talent?

Bedrijfsuitjes

Back to the … Quiz!

26,50 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Back to the …  Quiz! is een quiz die bestaat uit 5 verschillende Decennia, namelijk de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s  of 00’s. Je kan een keuze maken uit een jaar of een combinatie maken uit de verschillende jaren. In teams ga je de strijd met elkaar aan.

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Daguitjes

Stepkroegentocht

37,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!