Karaoke diner!

Wie van jullie is hét zangtalent van de groep? Kom er nu achter tijdens dit geweldige Karaoke diner! Gedurende het drie gangendiner zal er een kleine verkleedpartij zijn en gaan jullie de strijd aan met elkaar! Er zullen verschillende genres voorbij komen zoals; klassiekers, duetten en fantastische foute nummers.

Het Karaoke diner heeft diverse rondes, de eerste ronde is een kleine warming-up voordat het echte werk begint. Na de eerste ronde zullen jullie het voorgerecht geserveerd krijgen. En wanneer iedereen er klaar voor is dan beginnen we met… the sing-off!

‘Who are you?’ Wie weet ben jij wel de nieuwe Whitney Houston of Michael Jackson. Daar kom je snel genoeg achter tijdens deze ronde. Gelukkige hoef je het niet alleen te doen, want in deze ronde zingen jullie samen. Wanneer alle artiesten the stage hebben verlaten is het weer tijd voor een lekker gerecht van de chef: het hoofdgerecht.

Gedurende het hoofdgerecht kunnen jullie bepalen wie jullie favoriet is. Schrijf zijn/haar naam op en het nummer dat jullie willen dat deze nachtegaal moet zingen. Lever dit vervolgens in bij de instructeur. Er is genoeg keuze want er zijn meer dan 50 nummers. Wanneer de buikjes bijna vol zitten gaan we weer helemaal los! Wie o wie heeft de mooiste stem en weet het publiek te imponeren? Tijdens de allerlaatste ronde wordt het nagerecht geserveerd.

Het drie gangendiner wordt geserveerd in een sfeervol restaurant in het centrum Tilburg. Het arrangement is zonder consumpties. Deze dienen ter plekke te worden voldaan op de locatie.

Dit programma is inclusief:

  • Drie gangendiner exclusief drankjes
  • Gebruik van verschillende materialen
  • Tilburgse prijs voor het winnende team
  • Begeleiding door instructeur(s)
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Culinair, Fun

Locatie

Binnen

Tijdsduur

3,5 uur

60,95 p.p.

Andere suggesties…

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

Bedrijfsuitjes

Ik hou van Holland

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De locatie van het Ik hou van Holland spel is in het centrum van het mooie Tilburg. Dit spel is ideaal voor een personeelsuitje, een vrijgezellengroep of leuk voor heel de familie! Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze presentator, en krijgen een welkomstdrankje aangeboden. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan het plezier en de strijd beginnen! Hoeveel weet jij over ons kikkerlandje?

Bedrijfsuitjes

Streetgolf

23,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun, Sportief
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 4 personen
Tijdsduur: 3 uur

Bij het spel Streetgolf sla je met een golfclub een balletje door het centrum van Tilburg. De route brengt je bij de leukste plekjes van Tilburg waar je anders wellicht nooit zou komen. Wie bereikt de uitgestippelde holes in het minst aantal slagen? Naast een leuke prijs verdient de winnaar natuurlijk ook de eeuwige roem.

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!