Miljoenenjacht: De Erfenis

Hoe snel kun jij één miljoen euro uitgeven? Samen met je team moet jij ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk gedaan wordt d.m.v. het maken van komische foto’s, het correct beantwoorden van verschillende vragen en door andere teams uit te dagen om mee te gokken in het casino.

Je wordt ontvangen door een notaris op een locatie in de stad. De notaris legt vervolgens het spel uit en je ontvangt hierbij ook een consumptie. Jij moet ervoor zorgen dat jouw team wint!

Dit wordt gedaan door moderne smartphones, waar de notaris het geld op stort. Dit kunnen jullie vervolgens uitgeven, ook zien jullie hoe de andere teams ervoor staan! De notaris bepaalt jullie toekomst, hij zorgt ervoor dat jullie gedurende het spel begeleid worden. Zijn jullie de beste of is dat toevallig het ander team? Want de erfenis gaat alleen naar het winnende team!

Dus wie o wie geeft het snelst één miljoen euro uit?

Na afloop van het spel wordt iedereen weer terug verwacht op de locatie van de notaris. Daar zullen jullie een presentatie te zien krijgen van de meest gekke foto’s van elke team. Dit zorgt altijd voor heel  veel  vermaak en gênante momenten.  Uiteraard zorgen wij ervoor dat de foto’s ook doorgestuurd worden, zodat iedereen deze dag nooit meer zal vergeten!

Benieuwd hoe de activiteit verloopt? Bekijk gerust de video van onze partner locatie in Breda!

Dit programma is inclusief:

  • 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding door de notaris (instructeur)
  • Gebruik van moderne smartphones en materialen
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
  • Digitale versie van de foto’s
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Actief, Fun

Locatie

Buiten

Tijdsduur

3 uur

Vanaf: 30,00 p.p.

Andere suggesties…

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Bedrijfsuitjes

Back to the … Quiz!

26,50 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Back to the …  Quiz! is een quiz die bestaat uit 5 verschillende Decennia, namelijk de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s  of 00’s. Je kan een keuze maken uit een jaar of een combinatie maken uit de verschillende jaren. In teams ga je de strijd met elkaar aan.

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!