Neem je eigen liedje op!

Wil jij in de huid van een artiest kruipen en je favoriete liedje opnemen in de studio? Wil je voelen hoe het is om achter een microfoon te staan en samen met je vrienden én een echte muziekproducer jouw favoriete liedje in te zingen? Ga de studio in bij Volver Studio in Tilburg! Gedurende de workshop schrijf je je eigen songtekst op een bestaand liedje naar keuze en daarna is het zingen maar! Je kunt kiezen uit verschillende genres zoals pop, rock, indie of reggae en fantastische foute nummers.

Tijdens de workshop in de studio word je ontvangen met een drankje en starten we met een rondleiding door de studio’s. Daarna ga je aan de slag met songwriting. Je mag de tekst van het gekozen liedje zelf herschrijven na wat tips van onze professionals. Het is leuk om een tekst te maken die iets te maken heeft met het thema van je uitje. Je kunt dan ookal bedenken hoe je de tekst verdeelt en wie samen zingt en wie alleen. Misschien is er zelfs iemand die een solo wil doen?

Dit alles doe je in de gezellige lounge van de studio. Vlak voor de opnames warmen we nog even samen de stemmen op. En dan…. wanneer iedereen er klaar voor is, beginnen we met opnemen en zingen! In onze studioruimtes kun je helemaal los gaan en alles geven wat je hebt! Gezelligheid en fun staan voorop!

Als het liedje helemaal is opgenomen kun je aan de bar van de studio nagenieten van een drankje. In de mooie loungehoek praat je met elkaar na of je speelt een potje pool. Er zitten twee drankjes per persoon in het pakket inbegrepen.

Dit programma is inclusief:

  • Twee drankjes naar keuze (thee, koffie, fris, bier en wijn)
  • Zangopname in een opnamestudio met professionele opname-apparatuur
  • Begeleiding door professionele muziekproducer en songwriter
  • De opname krijg je op .wav of mp3 formaat mee naar huis
  • Mogelijkheid om te blijven napraten aan de bar en gebruik te maken van de loungehoek en de pooltafel
  • Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Creatief, Fun

Locatie

Binnen

39,50 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

The Mega Music Quiz

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Tijdens The Mega Music Quiz draait alles om deuntjes, lyrics, instrumenten en muziek! Hoeveel denk jij te weten over alle muziek van nu en vroeger? Alles komt aan bod tijdens The Mega Music Quiz, jouw muziekkennis, een koffer gevuld met coverliedjes en alle muziekstijlen waar je zelf nog nooit van hebt gehoord. De quiz wordt met meerdere team tegen elkaar gespeeld, maar ook in je eentje zal je moeten bewijzen door individueel punten te scoren voor je team. Door de vragen goed te beantwoorden win je punten, maar als je te lang na denkt gaat het andere team er met je deuntje vandoor.  

Bedrijfsuitjes

Zenuwslopers

Vanaf: 22,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Ben jij koelbloedig en blijf jij kalm tijdens deze spellen die niet langer dan een aantal minuten duren? Met je team ga je verschillende zenuwslopende spellen uitvoeren die het uiterste van jullie concentratie en behendigheid nodig hebben! Op een mooie en gezellige locatie in het centrum van Tilburg wacht een instructeur jullie op om het spel uit te leggen en het spel te begeleiden. Door het voltooien van de opdrachten kun je als team punten verzamelen. Maar let op: als de opdracht niet binnen 60 seconden volledig is uitgevoerd dan gaan de punten verloren. Het team dat aan het eind de meeste punten heeft verzameld is de ultieme winnaar, en wint uiteraard een prijs! Durven jullie deze game aan?

Bedrijfsuitjes

Ranking Your Stars

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Bedrijfsuitjes

Back to the … Quiz!

26,50 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Back to the …  Quiz! is een quiz die bestaat uit 5 verschillende Decennia, namelijk de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s  of 00’s. Je kan een keuze maken uit een jaar of een combinatie maken uit de verschillende jaren. In teams ga je de strijd met elkaar aan.