Ontdek Tilburg per fiets

Tilburg en haar omgeving leent zich bij uitstek voor een heerlijke fietstocht. Door met de fiets erop uit te gaan, ontdek je Tilburg op net wat andere manier. Groepsuitjes Tilburg heeft de leukste fietstochten voor iedereen. Verschillende routes om elke vierkante meter van Tilburg en omgeving te ontdekken. We hebben ook verschillende afstanden met routes tot wel 50 km! Hét actieve uitje dat geschikt is voor elke groep. Dit is de perfect manier om leuke bezienswaardigheden van Tilburg te zien. Stap bij ons op de fiets en ontdek de stad als een local.

Je kunt zelf kiezen hoe lang jullie de fietsen willen huren. Onderweg kom je talloze locaties tegen die het afstappen zeker waard zijn. Daar moet natuurlijk wel de tijd voor zijn. Misschien wil je gezellig lunchen bij het Trappistenklooster of wil je onderweg een museum bezoeken. Bij elke fietstocht staat aangegeven hoeveel tijd er voor nodig is. Wij hebben rekening gehouden met een gemiddelde snelheid en de nodige pauzes. Ben je een heuse doortrapper, dan red je het misschien sneller. Ben je iemand die vooral wil genieten van de omgeving, dan heb je misschien iets langer nodig.

Dit is inclusief:

  • Verhuur van de fietsen
  • Voorbeeld routes met een keuze uit 30km en 50km.
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Op wielen, Sportief

Leeftijdscategorie

Vanaf 12 jaar

Locatie

Buiten

Tijdsduur

4 uur

17,50 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

Streetgolf

23,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun, Sportief
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 4 personen
Tijdsduur: 3 uur

Bij het spel Streetgolf sla je met een golfclub een balletje door het centrum van Tilburg. De route brengt je bij de leukste plekjes van Tilburg waar je anders wellicht nooit zou komen. Wie bereikt de uitgestippelde holes in het minst aantal slagen? Naast een leuke prijs verdient de winnaar natuurlijk ook de eeuwige roem.

Bedrijfsuitjes

Ranking Your Stars

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Bedrijfsuitjes

Zenuwslopers

Vanaf: 22,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Ben jij koelbloedig en blijf jij kalm tijdens deze spellen die niet langer dan een aantal minuten duren? Met je team ga je verschillende zenuwslopende spellen uitvoeren die het uiterste van jullie concentratie en behendigheid nodig hebben! Op een mooie en gezellige locatie in het centrum van Tilburg wacht een instructeur jullie op om het spel uit te leggen en het spel te begeleiden. Door het voltooien van de opdrachten kun je als team punten verzamelen. Maar let op: als de opdracht niet binnen 60 seconden volledig is uitgevoerd dan gaan de punten verloren. Het team dat aan het eind de meeste punten heeft verzameld is de ultieme winnaar, en wint uiteraard een prijs! Durven jullie deze game aan?

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!