Ontmasker… de Mol!

Wie kent het niet, het spannende televisieprogramma ‘Wie is de mol’? Omdat het voor ons wat lastig is om mee te doen aan deze versie, kun je nu zelf gaan mollen! Samen met je team moet je verschillende opdrachten uitvoeren tijdens diversen rondes. Haal jij zoveel mogelijk geld op en kom jij erachter wie de mol is? Of… ben jij misschien zelf de mol?

Het spel:
Met een portofoon op zak ga je de stad in en ga je op zoek naar foto’s. Tijdens drie verschillende rondes moet je zoveel mogelijk geld ophalen maar blijf opletten want je moet ook de mol zien te ontmaskeren! Hou je oren en ogen goed open… je inzicht zal getest worden door middel van verschillende hersenkrakers. Zijn de drie rondes voorbij dan is het tijd voor het finalespel. Wat weet je nog? Het is tijd om de gevreesde vragenlijst in te vullen… kun jij de mol ontmaskeren?

Dit programma is inclusief:

  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Begeleiding door instructeur
  • Gebruik materialen
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Actief, Fun

Locatie

Binnen, Buiten

Tijdsduur

3 uur

Vanaf: 27,50 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

Expeditie Robinson City

Vanaf: 28,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun, Sportief
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

De vier belangrijkste pijlers tijdens dit spel zijn: vertrouwen, samenwerken, doorzettingsvermogen en teamspirit. Om er met de winst van door te gaan moet je met jouw team in verschillende rondes zoveel mogelijk punten bij elkaar halen. Wapper jij met je team straks die overwinnaarsvlag?

Bedrijfsuitjes

Ik hou van Holland

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De locatie van het Ik hou van Holland spel is in het centrum van het mooie Tilburg. Dit spel is ideaal voor een personeelsuitje, een vrijgezellengroep of leuk voor heel de familie! Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze presentator, en krijgen een welkomstdrankje aangeboden. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan het plezier en de strijd beginnen! Hoeveel weet jij over ons kikkerlandje?

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

60,95 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Deze dinergame gaat natuurlijk heerlijk smullen zijn, maar er zal toch een nasmaak blijven hangen! De nasmaak van leugens en verraad! Jullie spelen het spel met elkaar en gaan voor de winst, maar pas op: Er zijn deelnemers in jullie groep die een andere missie hebben! Tussen een heerlijk 3 gangen menu door zullen er opdrachten voltooid moeten worden om punten te scoren en deze game te winnen. Er zitten alleen enkele saboteurs in jullie groep die het spel ook willen winnen en zullen op slinkse wijze proberen jullie te misleiden.