Ranking Your Stars

Kijk jij ook graag naar dit hilarische tv-programma? Dan kun je nu je lol op door dit bekende spel samen met je vrienden, familie of collega’s te spelen! Hoe goed ken jij ze… en misschien nog wel belangrijker; hoe goed kennen zij jou? Tijdens deze activiteit zullen jullie antwoord krijgen op deze vraag. Of dit nu gewenst is… of iets minder. Geniet van een komische presentatie over niemand minder dan met jullie in de hoofdrol! Dit spel wordt gespeeld in het centrum van Tilburg onder begeleiding van een instructeur die jullie door de presentatie zal begeleiden.

Zodra dit spel bij ons wordt geboekt ontvangt iedere deelnemer een unieke inlogcode waarmee er online een vragenformulier ingevuld kan worden. Het is ook mogelijk om zelf vragen toe te voegen om het éxtra persoonlijk te maken! Zodra het spel daadwerkelijk gespeeld gaat worden zal de presentatie worden gestart en worden de ingevulde antwoorden bekend gemaakt onder begeleiding van een presentator!

Dit programma is inclusief:

  • Uitleg van instructeur
  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van bier, fris of wijn
  • Persoonlijke presentatie
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Fun

Locatie

Binnen

Vanaf: 24,00 p.p.

Andere suggesties…

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

De locatie van het Ik hou van Holland spel is in het centrum van het mooie Tilburg. Dit spel is ideaal voor een personeelsuitje, een vrijgezellengroep of leuk voor heel de familie! Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze presentator, en krijgen een welkomstdrankje aangeboden. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan het plezier en de strijd beginnen! Hoeveel weet jij over ons kikkerlandje?

Bedrijfsuitjes

Back to the … Quiz!

26,50 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Back to the …  Quiz! is een quiz die bestaat uit 5 verschillende Decennia, namelijk de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s  of 00’s. Je kan een keuze maken uit een jaar of een combinatie maken uit de verschillende jaren. In teams ga je de strijd met elkaar aan.

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Wie zijn er nou toch écht beter… de jongens of de meisjes? Iedereen kent dit hilarische spel vast wel van de tv shows en nu hebben jullie de mogelijkheid om het bij ons voor eens en altijd uit te vechten; wie is de sterkste, slimste en wie o wie weet meer over het andere geslacht? Ga de strijd aan tegen je familieleden, teamgenoten, vrienden of collega’s kom er achter welk geslacht er met de overwinning vandoor gaat! Jullie kennis over het andere geslacht staat tijdens de jongens tegen de meisjes centraal, en zal dan ook uitvoerig worden getest. Tijdens het spel krijgen jullie de kans om te bewijzen dat jouw geslacht dan ook echt het sterkste en slimste is. Door verschillende rondes met hilarische opdrachten gaat een team aan het eind van spel met de titel naar huis!  

Daguitjes

Stepkroegentocht

37,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!