Scheuren en shaken

Twee leuke activiteiten bij elkaar! Eerst actief de natuur ontdekken en daarna je avond afsluiten met lekkere cocktails. Het programma start voor jullie met de buggy’s. Deze zijn te vergelijken met karts en perfect gemaakt om over een terrein te rijden. De buggy’s hebben goede bescherming en daarom zijn ze geschikt voor iedere rijstijl. De bestuurder dient tevens wel minimaal 3 jaar zijn rijbewijs B te hebben. Je moet daarom ook je rijbewijs laten zien. Als je geen rijbewijs hebt, of drie jaar in bezit bent van een rijbewijs, mag je wel meerijden. De tour duurt 1,5 uur, waarvan 30 minuten instructies en vindt altijd plaats onder begeleiding. Tussentijds wordt er even gestopt voor een rijderswissel. Na het buggy rijden zijn er geen douches beschikbaar, daarom raden wij aan het volgende mee te nemen:

  • Schone handdoek (kleedkamers en wastafels zijn wel aanwezig)
  • Stevige dichte schonen die vies mogen worden
  • Setje (oude) kleding die vies mag worden
  • Regenpak voor wanneer het geregend heeft

Let op: Er dient op locatie 300 euro borg contant te worden betaald per groep! 

Het buggy rijden is niet in het centrum van Tilburg. Na het buggy rijden, is het een klein half uurtje rijden naar de binnenstad van Tilburg, waar het volgende deel van het programma begint. Het is namelijk tijdens het buggy rijden strikt verboden om voorafgaand aan de tour alcohol en/ of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om jullie groep te weigeren wanneer deze regel niet wordt nageleefd. De bartender wacht jullie op met een openingscocktail. Hierna gaan jullie aan de slag aan de hand van instructies met heerlijke cocktails en eindigen jullie je avond shakend bij de bar. De perfecte combinatie voor vriendenuitje, vrijgezellenfeest of met collega’s!

Dit programma is inclusief:

  • Gebruik buggy’s inclusief benzine
  • Begeleiding instructeur
  • Omkleed- en opfrisruimte
  • Begeleiding van professionele bartender
  • Drie cocktails/shots per persoon
Aantal personen

Vanaf 9 personen

Activiteit

Actief, Fun, Sportief

Locatie

Binnen, Buiten

Tijdsduur

5 uur

105,00 p.p.

Andere suggesties…

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze citygame ga je met je team de strijd aan om de erfenis van Hendrikus van Barneveld, jullie oudoom. Hij heeft door olie en vastgoed een fortuin gemaakt, en deze willen jullie natuurlijk allemaal binnen halen. Op 97-jarige leeftijd is Hendrikus overleden, aangezien er geen familie van hem bekend is kun jij kans maken op zijn erfenis.

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Wie zijn er nou toch écht beter… de jongens of de meisjes? Iedereen kent dit hilarische spel vast wel van de tv shows en nu hebben jullie de mogelijkheid om het bij ons voor eens en altijd uit te vechten; wie is de sterkste, slimste en wie o wie weet meer over het andere geslacht? Ga de strijd aan tegen je familieleden, teamgenoten, vrienden of collega’s kom er achter welk geslacht er met de overwinning vandoor gaat! Jullie kennis over het andere geslacht staat tijdens de jongens tegen de meisjes centraal, en zal dan ook uitvoerig worden getest. Tijdens het spel krijgen jullie de kans om te bewijzen dat jouw geslacht dan ook echt het sterkste en slimste is. Door verschillende rondes met hilarische opdrachten gaat een team aan het eind van spel met de titel naar huis!  

60,95 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Deze dinergame gaat natuurlijk heerlijk smullen zijn, maar er zal toch een nasmaak blijven hangen! De nasmaak van leugens en verraad! Jullie spelen het spel met elkaar en gaan voor de winst, maar pas op: Er zijn deelnemers in jullie groep die een andere missie hebben! Tussen een heerlijk 3 gangen menu door zullen er opdrachten voltooid moeten worden om punten te scoren en deze game te winnen. Er zitten alleen enkele saboteurs in jullie groep die het spel ook willen winnen en zullen op slinkse wijze proberen jullie te misleiden.