Stepkroegentocht

In het centrum van Tilburg zullen steps klaarstaan, zodat jullie naar de cafés kunnen rollen. Na een kleine uitleg van de Bourgondische gids kan jullie tocht beginnen!  Met behulp van jullie gids rollen jullie een route af naar het eerste café. Hier zal dan jullie eerste drankje klaar staan en kan het feest beginnen!

Gedurende jullie bezoek aan de diverse cafés krijgen jullie opdrachten die jullie samenwerkingsverband, bekwaamheid, snelheid en intellectualiteit test. Wie zorgt ervoor dat het team gaat winnen?

Diverse opdrachten met sleutels, bananen en ondeugende thema’s zorgen altijd voor veel gelach. Het team dat na het bezoeken van de vier cafés de meeste punten bij elkaar heeft gesprokkeld, wint een leuke prijs! De groepssamenstelling bepaald de spellen die de groepen gaan uitvoeren, dus geeft dit vooral goed aan tijdens de boeking .

In elk van de vier cafés ontvang je één consumptie op basis van bier, wijn of fris. Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • Vier consumpties op basis van bier (geen speciaal bier inclusief!), wijn of fris
  • Gebruik van steps en materialen
  • Diverse opdrachten vol hilariteit
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Fun, Op wielen

Locatie

Binnen, Buiten

Tijdsduur

2,5 uur tot 3 uur

37,50 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

Karaoke diner!

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Wie is de beste zanger/zangeres van de groep? Tijdens het Karaoke Diner kom je hier achter! Onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner, gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de titel beste of juiste slechtste zanger/zangeres van de groep. Na een klein verkleedpartijtje zal er uitgebreid gezongen worden. Alles komt voorbij: van klassiekers tot duetten en alle foute nummer kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Kom jij tijdens deze gezellige avond achter je verborgen talent?

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze citygame ga je met je team de strijd aan om de erfenis van Hendrikus van Barneveld, jullie oudoom. Hij heeft door olie en vastgoed een fortuin gemaakt, en deze willen jullie natuurlijk allemaal binnen halen. Op 97-jarige leeftijd is Hendrikus overleden, aangezien er geen familie van hem bekend is kun jij kans maken op zijn erfenis.

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Wie zijn er nou toch écht beter… de jongens of de meisjes? Iedereen kent dit hilarische spel vast wel van de tv shows en nu hebben jullie de mogelijkheid om het bij ons voor eens en altijd uit te vechten; wie is de sterkste, slimste en wie o wie weet meer over het andere geslacht? Ga de strijd aan tegen je familieleden, teamgenoten, vrienden of collega’s kom er achter welk geslacht er met de overwinning vandoor gaat! Jullie kennis over het andere geslacht staat tijdens de jongens tegen de meisjes centraal, en zal dan ook uitvoerig worden getest. Tijdens het spel krijgen jullie de kans om te bewijzen dat jouw geslacht dan ook echt het sterkste en slimste is. Door verschillende rondes met hilarische opdrachten gaat een team aan het eind van spel met de titel naar huis!  

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!