Teambuilding in een muziekstudio

Wie wil er niet een keer in de huid van een artiest kruipen en zijn favoriete liedje opnemen in de studio? Tijdens deze teambuildingactiviteit voel je hoe het is om achter een microfoon te staan en samen met je collega’s én een echte muziekproducer een bestaande song in te zingen. Dit kan bij Volver Studio in Tilburg! Gedurende de workshop schrijf je met elkaar een songtekst op een bestaand liedje naar keuze! Je kunt kiezen uit onze lijst met verschillende genres zoals pop, rock, indie of reggae en fantastische foute nummers. Maar je kunt ook een eigen song aandragen.

Tijdens de workshop word je ontvangen met een drankje en starten we met een rondleiding door de studio’s. Daarna ga je in groepjes aan de slag met songwriting. Je mag de tekst van het gekozen liedje gezamenlijk herschrijven met behulp van de aanwijzingen en tips van onze professionals. Het is leuk om een tekst te maken die iets te maken heeft met het thema van je bedrijf.

Om dit als team te doen levert bijzondere ervaringen op. Want hoe verdeel je de tekst en wie zingt samen en wie alleen? Misschien is er zelfs iemand die een solo wil doen en had je dat nooit achter deze collega gezocht? Hoe is het om als manager in het achtergrond koortje te zingen? Ook tijdens een muzikale productie heeft iedereen zijn eigen muzikale rol en dit kan hilarische momenten opleveren. Alles draait om gezelligheid en fun.

Het maken van een eigen tekst doe je in de gezellige lounge van de studio. Vlak voor de opnames warmen we nog even samen de stemmen op. En dan…. wanneer iedereen er klaar voor is, beginnen we met opnemen en zingen! In onze studioruimtes kun je helemaal los gaan en alles geven wat je hebt!

Als het liedje helemaal is opgenomen krijg je de opname mee. Daarna kun je aan de bar van de studio genieten van een drankje. In de mooie loungehoek blijf je nog wat kletsen of je speelt een potje pool.

Dit programma is inclusief:

  • 2,5 uur durende workshop in professionele opnamestudio
  • Twee drankjes naar keuze (thee, koffie, fris, bier en wijn)
  • Zangopname met high-end opname-apparatuur
  • Begeleiding van muziekproducer/songwriter en coach
  • De opname op .wav of MP3 formaat
  • Mogelijkheid om te blijven napraten aan de bar en gebruik te maken van de loungehoek en de pooltafel
  • Extra consumpties dienen ter plekke te worden voldaan
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Creatief, Fun

Locatie

Binnen

Tijdsduur

2,5 uur

39,50 p.p.

Andere suggesties…

Bedrijfsuitjes

Ranking Your Stars

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Daguitjes

Stepkroegentocht

38,50 p.p.
Activiteit: Fun, Op wielen
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur tot 3 uur

Hier in ons mooie Tilburg...… De kroegen overvallen! De steps worden voor jullie klaar gezet. Na een kleine uitleg van de begeleider start de kroegentocht door het centrum van Tilburg. Onder begeleiding leggen jullie een route af langs verschillende cafés waar jullie drankjes klaar zullen staan, laat het feest maar beginnen!

Bedrijfsuitjes

The Mega Music Quiz

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Tijdens The Mega Music Quiz draait alles om deuntjes, lyrics, instrumenten en muziek! Hoeveel denk jij te weten over alle muziek van nu en vroeger? Alles komt aan bod tijdens The Mega Music Quiz, jouw muziekkennis, een koffer gevuld met coverliedjes en alle muziekstijlen waar je zelf nog nooit van hebt gehoord. De quiz wordt met meerdere team tegen elkaar gespeeld, maar ook in je eentje zal je moeten bewijzen door individueel punten te scoren voor je team. Door de vragen goed te beantwoorden win je punten, maar als je te lang na denkt gaat het andere team er met je deuntje vandoor.  

Bedrijfsuitjes

Zenuwslopers

Vanaf: 22,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Ben jij koelbloedig en blijf jij kalm tijdens deze spellen die niet langer dan een aantal minuten duren? Met je team ga je verschillende zenuwslopende spellen uitvoeren die het uiterste van jullie concentratie en behendigheid nodig hebben! Op een mooie en gezellige locatie in het centrum van Tilburg wacht een instructeur jullie op om het spel uit te leggen en het spel te begeleiden. Door het voltooien van de opdrachten kun je als team punten verzamelen. Maar let op: als de opdracht niet binnen 60 seconden volledig is uitgevoerd dan gaan de punten verloren. Het team dat aan het eind de meeste punten heeft verzameld is de ultieme winnaar, en wint uiteraard een prijs! Durven jullie deze game aan?