The Phone Tilburg

Het spel ‘the Phone Tilburg’ is een origineel en actieve citygame dat heel geschikt is voor een personeels, familie of vrienden uitje en voor vrijgezellengroepen. Door gebruik te maken van diverse actieve opdrachten en vragen, gaan jullie stad Tilburg een stuk beter leren kennen! Ook voor de Tilburgers in de groep is dit een nieuwe en unieke ervaring, jullie zullen Tilburg misschien van een hele andere kant gaan zien. De city-escape-box neemt jullie mee op avontuur en laat jullie diverse plekken ontdekken door middel van verschillende opdrachten.

The Phone Tilburg wordt door verschillende teams gespeeld, de teams kunnen van tevoren of ter plekke samengesteld worden. Je wordt ontvangen in het centrum van Tilburg en bij ontvangst is het mogelijk om alvast een van de consumpties te nuttigen. Vanaf het startpunt gaan jullie op pad om een boodschap uit het verre verleden te beantwoorden…

Maar kijk goed naar de hints en probeer ‘out of the box’ te denken! Zorgt jullie team voor de meerderheid ducaten? Dan zijn jullie de winnaars van het spel!

Dit programma is inclusief:

  • 1 of 2 consumpties op basis van bier, wijn en fris
  • Begeleiding door een instructeur
  • Gebruik van een speciale smartphone en materialen
  • Gebruik van onze city-escape-box
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 12 personen

Activiteit

Actief, Fun

Locatie

Buiten

Tijdsduur

3 uur

Vanaf: 30,00 p.p.

Andere suggesties…

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Wie zijn er nou toch écht beter… de jongens of de meisjes? Iedereen kent dit hilarische spel vast wel van de tv shows en nu hebben jullie de mogelijkheid om het bij ons voor eens en altijd uit te vechten; wie is de sterkste, slimste en wie o wie weet meer over het andere geslacht? Ga de strijd aan tegen je familieleden, teamgenoten, vrienden of collega’s kom er achter welk geslacht er met de overwinning vandoor gaat! Jullie kennis over het andere geslacht staat tijdens de jongens tegen de meisjes centraal, en zal dan ook uitvoerig worden getest. Tijdens het spel krijgen jullie de kans om te bewijzen dat jouw geslacht dan ook echt het sterkste en slimste is. Door verschillende rondes met hilarische opdrachten gaat een team aan het eind van spel met de titel naar huis!  

Bedrijfsuitjes

De slimste mens

Vanaf: 25,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze citygame ga je met je team de strijd aan om de erfenis van Hendrikus van Barneveld, jullie oudoom. Hij heeft door olie en vastgoed een fortuin gemaakt, en deze willen jullie natuurlijk allemaal binnen halen. Op 97-jarige leeftijd is Hendrikus overleden, aangezien er geen familie van hem bekend is kun jij kans maken op zijn erfenis.