Tilburg de gekste!

Jullie zullen worden ontvangen door een enthousiaste instructeur in het centrum van Tilburg. Na een korte uitleg start jullie avontuur en gaan jullie onder zijn of haar begeleiding op pad! Welk team is het meest creatief, behendig en origineel? Laat de gekte maar beginnen!

Het spel:
Het spel wordt gespeeld door middel van uitdagende opdrachten, verpakt in drie gekleurde enveloppen. Ga je voor een makkelijke opdracht waarmee je relatief weinig punten kunt behalen? Kies dan voor de groene envelop. Ga je voor een gemiddeld aantal punten, kies dan een blauwe envelop. Echte puntenpakkers? Pittige opdrachten, maar kies dan de rode envelop! Je kunt punten verdienen door middel van opdrachten die worden vastgelegd met een smartphone die je van ons mee krijgt. Originaliteit van de foto’s zorgen voor bonuspunten. Overigens kan niemand anders behalve de instructeur deze foto’s zien. Tussen de fotorondes spelen we nog een oer-Brabants tussenspel, waarbij het Braobantse dialect centraal staat!

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Smartphone om foto’s mee te maken
  • Gebruik van verschillende spellen en attributen
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Fun

Locatie

Buiten

Tijdsduur

2,5 uur

Vanaf: 25,00 p.p.

Andere suggesties…

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Je weet wel. Van die feitjes waar je eigenlijk helemaal niks aan hebt. Of toch wel? Tijdens de waarom weet je dit quiz kunnen ze nu juist van pas komen! In teams gaan jullie in verschillende de strijd met elkaar aan. Wie heeft de beste kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan de jaren '70, 80' en 90' maar ook vragen van nu. Er worden daarnaast ook een aantal beeld- en geluidsfragmenten afgespeeld. Tijdens de quiz kan er van alles gebeuren waardoor het spel de hele tijd spannend blijft tot de finale! Deze quiz is dan ook ideaal voor veel verschillende gezelschappen zoals een personeelsuitje, vrijgezellengroep maar ook zeker als familie uitje of een gezellige avond met vrienden!

Bedrijfsuitjes

Crazy 88: The battle

Vanaf: 28,50 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Volgens diepgaand psychologisch onderzoek door experts worden vriendschappen sterker door elkaar regelmatig uit te lachen. Wat is er dan beter dan heel veel opdrachten waarbij jij je vrienden kunt uitlachen! Ok, ok, zij krijgen natuurlijk ook de kans om jou uit te lachen. Je hoeft bij dit spel niet na te denken, maar je moet het gewoon doen! De opdrachten worden vastgelegd door foto of video en naderhand krijgen jullie alle foto’s van alle teams te zien. We sturen jullie in groepen door de stad om verschillende opdrachten uit te voeren. De uitvoering van de opdrachten wordt door onze begeleider beoordeeld. Hoe beter je de opdracht uitvoert, hoe meer punten je ontvangt. Als jij met je groep de meeste punten binnenhaalt, win je eeuwige bragging-rights! En ben eerlijk, dat wil je!

Bedrijfsuitjes

Ranking Your Stars

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

De locatie van het Ik hou van Holland spel is in het centrum van het mooie Tilburg. Dit spel is ideaal voor een personeelsuitje, een vrijgezellengroep of leuk voor heel de familie! Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze presentator, en krijgen een welkomstdrankje aangeboden. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan het plezier en de strijd beginnen! Hoeveel weet jij over ons kikkerlandje?