Tilburgse moordzaak

De Heuvelse kerk, ook wel de Sint-Jozefkerk genoemd staat trots in het centrum van Tilburg. Elk uur worden de klokken van de kerk trouw geluid door Robert de Lange, dé klokkenluider van Tilburg.
Maar op een dag bleef het stil en waren er geen klokken te horen….

Jullie worden ontvangen op het hoofdkwartier waar jullie onder het genot van een drankje een briefing zullen krijgen. Vanaf dit moment zijn jullie de aangewezen rechercheurs die op de zaak Robert de Lange zijn gezet. Na autopsie blijkt dat de beste man vermoord is en de technische recherche tast volledig in het duister. Aan jullie de taak om zo snel mogelijk de dader, het moordwapen en de moord locatie op te sporen.

Jullie gaan in drie verschillende rondes met je eigen team op pad in het centrum van Tilburg. Vanuit het hoofdkwartier krijgen jullie opdrachten zoals het schaduwen en fotograferen van verdachten maar ook door het bezoeken van mogelijke moordlocaties. Vanaf het hoofdkwartier zullen er met behulp van de hoofdinspecteur opdrachten worden uitgevoerd die jullie verder kunnen helpen. Wanneer er 3 rondes voorbij zijn geeft elk team zijn conclusie over de verdachte, de moord locatie en het gebruikte wapen. Onder het genot van een consumptie zal de hoofdinspecteur door middel van een reconstructie laten zien wat er daadwerkelijk heeft plaatsgevonden…

Dit programma is inclusief:

  • 1, 2 of 3 consumpties op basis van bier, wijn of fris
  • Gebruik camera en andere spelmaterialen
  • Begeleiding door instructeur
  • Tilburgse prijs voor de winnende groep
Aantal personen

Vanaf 10 personen

Activiteit

Actief, Fun

Locatie

Binnen, Buiten

Tijdsduur

3 uur

Vanaf: 26,00 p.p.

Andere suggesties…

Vanaf: 30,00 p.p.
Activiteit: Actief, Fun
Locatie: Buiten
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Tijdens deze citygame ga je met je team de strijd aan om de erfenis van Hendrikus van Barneveld, jullie oudoom. Hij heeft door olie en vastgoed een fortuin gemaakt, en deze willen jullie natuurlijk allemaal binnen halen. Op 97-jarige leeftijd is Hendrikus overleden, aangezien er geen familie van hem bekend is kun jij kans maken op zijn erfenis.

Bedrijfsuitjes

Ik hou van Holland

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

De locatie van het Ik hou van Holland spel is in het centrum van het mooie Tilburg. Dit spel is ideaal voor een personeelsuitje, een vrijgezellengroep of leuk voor heel de familie! Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze presentator, en krijgen een welkomstdrankje aangeboden. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan het plezier en de strijd beginnen! Hoeveel weet jij over ons kikkerlandje?

59,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

De slimste mens in natuurlijk bekend van de Nederlandse tv-quiz. Tijdens deze quiz is niet alleen je algemene kennis en ontwikkeling van belang, maar ook het snel kunnen schakelen van gedachten. Je speelt deze quiz met meerdere teams tegen elkaar. Door de vragen goed te beantwoorden win je seconden, maar als je nadenkt over je antwoord verlies je deze weer. Wil jij jezelf en je team tot slimste winnaars van de wereld kronen? Speel dan je tegenstander naar de 0 seconden!

 

Vanaf: 24,00 p.p.
Activiteit: Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Wie zijn er nou toch écht beter… de jongens of de meisjes? Iedereen kent dit hilarische spel vast wel van de tv shows en nu hebben jullie de mogelijkheid om het bij ons voor eens en altijd uit te vechten; wie is de sterkste, slimste en wie o wie weet meer over het andere geslacht? Ga de strijd aan tegen je familieleden, teamgenoten, vrienden of collega’s kom er achter welk geslacht er met de overwinning vandoor gaat! Jullie kennis over het andere geslacht staat tijdens de jongens tegen de meisjes centraal, en zal dan ook uitvoerig worden getest. Tijdens het spel krijgen jullie de kans om te bewijzen dat jouw geslacht dan ook echt het sterkste en slimste is. Door verschillende rondes met hilarische opdrachten gaat een team aan het eind van spel met de titel naar huis!