Resultaat 1–8 van de 13 resultaten wordt getoond

Restaurant uitjes in Tilburg
Beleef het culinaire Tilburg via Groepsuitjes Tilburg. Van dinerspellen of kroegentochten, sluit je uitje af met een onvergetelijk diner bij de vele restaurants in Tilburg.

Bedrijfsuitjes

Shake and Dine

63,00 p.p.
Activiteit: Actief, Creatief, Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 9 personen

Onze bartender leert je tijdens de workshop hoe jullie de perfecte cocktail maken! De workshop duurt twee uur en jullie hebben de keuze voor- of na de workshop te genieten van een driegangenmenu. Tijdens de workshop zal de bartender meer vertellen over de basis ingrediënten van de cocktails. Daarna gaan jullie zelf aan de slag! [...]

Bedrijfsuitjes

Karaoke diner!

58,00 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Wie is de beste zanger/zangeres van de groep? Tijdens het Karaoke Diner kom je hier achter! Onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner, gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de titel beste of juiste slechtste zanger/zangeres van de groep. Na een klein verkleedpartijtje zal er uitgebreid gezongen worden. Alles komt voorbij: van klassiekers tot duetten en alle foute nummer kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Kom jij tijdens deze gezellige avond achter je verborgen talent?

58,00 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

De locatie van het Ik hou van Holland spel is in het centrum van het mooie Tilburg. Dit spel is ideaal voor een personeelsuitje, een vrijgezellengroep of leuk voor heel de familie! Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze presentator, en krijgen een welkomstdrankje aangeboden. Vervolgens worden de teams ingedeeld en kan het plezier en de strijd beginnen! Hoeveel weet jij over ons kikkerlandje?

Bedrijfsuitjes

Step Culinair

Vanaf: 80,00 p.p.
Activiteit: Actief, Culinair, Fun
Locatie: Binnen, Buiten
Aantal personen: Vanaf 12 personen

Wil jij een actief programma, maar ook samen met de groep genieten van een drankje en hapje? Dan is step Culinair iets voor jou! Per step ga je langs alle mooie plekjes van Tilburg en nuttig je verschillende gerechten op verschillende gelegenheden in Tilburg.

Restaurants

De Vos en de Craen

Vanaf: 27,50 p.p.
Activiteit: Culinair
Locatie: Binnen

Organiseer jij een vrijgezellenfeest, een familiedag of wil je zomaar gezellig een hapje eten en ben je op zoek naar een toffe locatie? Dan zit je bij de Vos en de Craen goed! De Vos en de Craen is gelegen aan het Piusplein en dus in het centrum van Tilburg. Dit restaurant heeft een ruim [...]

22,50 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 8 personen

Eén grote hamburger van 1,8 kilo op Turks brood. Die eet je natuurlijk niet alleen, maar deel je met vrienden. De burger is rijkelijk belegd en is goed voor een portie voor acht personen, frietjes worden er los bij geserveerd. Uiteraard biedt de Mega burger ook een prima bodem voor een avondje stappen!

58,00 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Je weet wel. Van die feitjes waar je eigenlijk helemaal niks aan hebt. Of toch wel? Tijdens de waarom weet je dit quiz kunnen ze nu juist van pas komen! In teams gaan jullie in verschillende de strijd met elkaar aan. Wie heeft de beste kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan de jaren '70, 80' en 90' maar ook vragen van nu. Er worden daarnaast ook een aantal beeld- en geluidsfragmenten afgespeeld. Tijdens de quiz kan er van alles gebeuren waardoor het spel de hele tijd spannend blijft tot de finale! Deze quiz is dan ook ideaal voor veel verschillende gezelschappen zoals een personeelsuitje, vrijgezellengroep maar ook zeker als familie uitje of een gezellige avond met vrienden!

58,00 p.p.
Activiteit: Culinair, Fun
Locatie: Binnen
Aantal personen: Vanaf 10 personen

Op het populaire Tv-programma, hebben wij onze eigen versie gemaakt. Hoe schat jij je familie, collega's of vrienden in? Of misschien nog veel belangrijker, hoe schatten zij jou in. In het centrum van Tilburg wordt het spel voor jullie georganiseerd, en kunnen jullie 'genieten' van een presentatie waarin jullie zelf de hoofdrol spelen!


De leukste culinaire uitjes in Tilburg

Zoek je een leuk daguitje waar je niet alleen cultureel, maar ook culinair Tilburg kunt ontdekken? Hier vind je activiteiten die je dag compleet maken!

Of je nu een leuk dinerspel zoals Flikken Tilburg of een hilarisch Karaoke Diner elk diner wordt aangevuld met een leuk en interactief spel.

Mocht je eerst Tilburg willen ontdekken en later afsluiten met een hapje en drankje, kun je op de step stappen met Step Culinair of Hop, Hap, Trap!.

Wij denken graag met jullie mee, geven ideeën en tips en helpen graag met het organiseren van het ultieme dagje uit. Buiten een enkele activiteit kunnen we ook een dag vullend programma voor jullie verzorgen inclusief diner en hotelovernachting.

Neem contact met ons op via info@groepsuitjestilburg.nl of via 013-7009704 voor meer ideeën en tips voor jullie teamuitje in Tilburg en omgeving!