Zonsondergang Tilburg | Groepsuitjes Tilburg

Over Groepsuitjes Tilburg

Groepsuitjes Tilburg

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan is in 2021 Groepsuitjes Tilburg opgericht en zijn wij dé specialist in het organiseren van groepsactiviteiten in Tilburg.  Met veel enthousiasme en plezier bieden we de leukste activiteiten aan in en rondom Tilburg. Wil jij een uitje boeken voor een vrijgezellenfeest, een vrienden dag of een familie aangelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Stuur ons een open sollicitatie of solliciteer op de functie voor instructeur/begeleider.

Met de keus uit ruim 100 + uitjes is geen uitdaging ons te groot. De uitjes zijn heel divers en voor verschillende doelgroepen mogelijk. Je kunt bij ons terecht voor een leuke middag met z’n tweetjes tot aan een hele dag met een grote groep.

Het regelen van een uitje met je vrienden, familie of collega’s kan een hele opgave zijn, maar niet voor groepsuitjes Tilburg. Wij helpen je graag om de allerleukste uitjes te organiseren! Of je nu op zoek bent naar een hilarisch, actief, spannend of teambuilding uitje, bij groepsuitjes Tilburg zijn er volop mogelijkheden.

Wij zorgen dat elke activiteit professioneel georganiseerd en begeleid wordt. Ons team bestaat uit positieve medewerkers die graag hun enthousiasme over de stad Tilburg overdragen. Wij nemen het werk heel serieus, maar niet te serieus, want het moet vooral heel leuk zijn!

Zie je het al voor je? Wij wel! We weten als groepsuitjes Tilburg namelijk als geen ander hoe het is om unieke en actieve uitjes te beleven en te organiseren.