Zonsondergang Tilburg | Groepsuitjes Tilburg

Vacatures Groepsuitjes Tilburg

Solliciteren
  Vacatures Groepsuitjes Tilburg

  Ga je in Tilburg studeren of studeer jij al in Tilburg en wil jij werken bij Groepsuitjes Tilburg? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg dan heeft Groepsuitjes Tilburg met zijn gave activiteiten en werkzaamheden in Tilburg zeker iets te bieden.

  Wij hebben verschillende leuke (bij)banen en stagemogelijkheden, dus neem contact met ons op of stuur jouw CV en motivatie naar: info@groepsuitjestilburg.nl zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Vergeet niet om het overzicht te bekijken met de leukste activiteiten in Tilburg.

  Wij zoeken op dit moment naar studenten tussen 18 en 25 jaar die in de weekenden in onze gave stad Tilburg willen werken. Ben of ken jij iemand die in jouw ogen geschikt is? Reageer dan snel door te solliciteren of breng jouw vriend/vriendin op de hoogte.

  Instructeur m/v en Stageplaatsen

  Groepsuitjes Tilburg organiseert verschillende groepsactiviteiten in Tilburg. Ons bedrijf heeft beleving hoog in het vaandel staan en heeft een aanbod voor grote en kleine groepen. Groepsuitjes Tilburg biedt een snelle werkwijze met een persoonlijke benadering.